A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

12 ok, amiért a MOSZI iskolája lesz a legjobb választásod!

/ 2015-02-09 Hírek No Comments
0000

Post By RelatedRelated Post

Elő a farbával: úgy gondoltuk, hogy egyszerű és sablomentes fomában leírjuk, miért jó egy szépségipar iránt érdeklődő  lánynak/srácnak, ha a lehetőségek közül a Magyar Ipartestületi Szakközép- és Szakiskolát választja. A múltkori, az iskola szolgáltatásait részletező írásunkból sok minden kiderült, de lássuk: mit tartogatunk még? :)

1.

A Magyar Ipartestületi Szakközép- és Szakiskolában olyan szakmákat sajátíthatsz el magas szintű tudás megszerzésével, amelyek biztos egzisztenciát, élethivatást jelenthetnek majd számodra.

 2.

A MOSZI sulijában országos elismertségű, rengeteg referenciával rendelekző mestertől tanulhatsz.

3.

Az elméleti képzéseinken az adott terület legmagasabb megszerezhető végzettségével rendelkező tanárok dolgoznak.

4.

Több mint 20 éve iskoláról van szó, de mivel továbbképző tanfolyamaink is vannak, azoknak is ajánljuk képzéseinket, akiknek magasabb szintű tervei vannak az adott szakmával.

 5.

A gyakorlati oktatások során mindig a tűz közelében, az ország legjobb szalonjaiban, műhelyeiben tanulhatnak a diákjaink, így már az első óráktól kezdve része lehetsz a szakmának.

6.

Nálunk a 21 év alatti korosztálynak állami finanszírozású, az első szakma megszerzésére irányuló OKJ-s képzések is vannak.

 7.

Zseniális tapasztalatunk, hogy a pályakezdőink a suli után is kapcsolatban maradnak mestereikkel, így később is bármikor felkereshetik őket kérdéseikkel, kéréseikkel.

 8.

Országos vizsgaközpont is vagyunk, így a gyakorlati helyek a jogszabályi feltételeknek nemcsak oktatási, hanem vizsgáztatási szempontból is teljes mértékben eleget tesznek.

 9.

Az oktatás során a diákok a legmodernebb eszközökkel, technikákkal, technológiákkal ismerkednek meg.

 10.

Korszerű, modern, minden igényt kielégítő felszereléssel rendelkező tanműhelyek, tanlaborok állnak a diákok rendelkezésére.

 11.

Sokszínű és sokrétű tanrendünkkel a fiatalokat vállalkozásuk elindítására is felkészítjük.

 12.

Nálunk nemzetközileg elismert diplomát is  lehet szerezni.

 

 Kell több? Lehet több?! Jelentkezz itt!

MOSZI_plakat_700x1100-5

akadmin