A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

A jövő mindig menő – MOSZI-show Vásárhelyen!

ck_01

Második alkalommal rendezték meg a nemzetközi fodrászversenyt és szépségfesztivált Hódmezővásárhelyen. Az idei VásárHair-en a MOSZI fodrászmesterei is felléptek különleges költeményeikkel.

Négy év után ismét rangos és látványos fodrászversenyt rendeztek vasárnap Hódmezővásárhelyen, ahol a MOSZI csapata is bemutathatta jövőt idéző alkotásait, a “The Future” című produkcióját.

Húsz férfi és női modell vonult fel a holnap hajdivatját megidézve az alkotók, Berendi Györgyi, Berendi László, Bleha Andrea és Dányi András jóvoltából.

A rendezvényt Almási István, a város polgármestere és Hegedűs Zoltán alpolgármester nyitotta meg; az eseményre ellátogatott Hajas László mesterfodrász is.

konty10

– Vásárhely szereti a kultúrát, szereti a szépet, ez az egyik oka, hogy a város támogatni tud egy olyan rendezvényt, mint a Cseh István mesterfodrász által kitalált, 2011 után másodjára megrendezett VásárHair 2015 elnevezésű fesztivál, a másik ok az, hogy a városban bár régóta folyik fodrászképzés, pár éve azt új alapokra helyezték, és Meszlényi Tamásné, Labádi Ilona és Cseh István vezetésével országos hírnevet, rangot és díjakat is szerzett a vásárhelyi szépészeti oktatás – idézte Hegedűs Zoltán alpolgármester szavait a megnyitóról a vasarhely24.hu.

A csodás hajkoronák a vendégek szeme előtt készültek el, miközben egész nap színes programok tarkították a hajvágók vasárnapját.

konty09

A MOSZI-show mellett láthattak az érdeklődők gyermek és felnőtt divatbemutatót, konty-showt, menyasszonyi ruha bemutatót, rúdtáncot, sminkbemutatót, a Ziva Hastánccsoport és a Promenád Táncsport Egyesület produkcióját és Lukovics György (aranykoszorús mesterfodrász, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fodrász tagozat elnöke) hajvágóshowját.

A napot a kategóriánkénti nyertesek ünnepélyes díjazása zárta.

konty11

A MOSZI-turné következő állomása a Balmaz-Hajkarnevál lesz Balmazújvárosban október 18-án.

Forrás és fotók: promenad.hu

akadmin