A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

A legjobb szakmák legjobb iskolája… GYERE!!!

/ 2015-09-11 Hírek, Hírek No Comments
Hairdressing-Student_900

Post By RelatedRelated Post

Olyan szakképző iskola, amit a szakma tart fent és ahol közel 100 országban elfogadott nemzetközi diplomát adó képzések is elérhetőek, csak egy van az országban. Ez a Magyar Országos Szakmai Ipartestület iskolája. Ha még mindig a nem döntötted el, hol szerezz biztos megélhetést biztosító szakmát, akkor ez a legjobb választásod!

Arról talán beszélni sem kell – hiszen egy minőségi oktatásra törekvő szakképző intézménynél természetes… – hogy a képzéseken oktató tanárok, mesterek a szakterületükön a legmagasabb végzettség és leghasznosíthatóbb tudás birtokában vannak.

Arról azonban már érdemes szót ejteni, hogy miért tud a MOSZI-nál végzett tanulók 90 százaléka (!!!)  elhelyezkedni a tanulóévek után…

A képlet egyszerű: mivel a MOSZI-nál az oktatók, mesterek aktív, működő vállalkozásokban dolgoznak, a tanulók már az iskola kezdetétől valóságos, piaci körülmények közt szívják magukba a gyakorlati tudást. Testközelből látják, hogyan kell működtetni egy vállalkozást, milyen a vendégkör, és melyek azok a szakmai praktikák, amelyek segítenek a felmerülő problémák megoldásában.

FIGYELEM! Egy új jogszabályi változás miatt az idei tanévtől egyébként csakis olyan  intézményekben kaphatnak a tanulók OKJ-s bizonyítványt, ahol engedélyszámmal rendelkező képzések indulnak… Olvassa el a részleteket!

A MOSZI pedig nemhogy engedélyszámokkal rendelkezik, hanem országos vizsgaközpont is, így az itt tanuló diákok számára garantált, hogy a szakmai vizsgákra nagyszerű, adekvát felkészülést kapnak.

Ezen kívül a MOSZI és az amerikai Pallaus University kidolgozott egy nemzetközi diplomát adó képzési rendszert a fodrászok, a kozmetikusok és a fogtechnikusok részére.

Idén már el is indulnak az európai és angolszász országokban elfogadott szakdiplomát adó képzések, de még lehet jelentkezni!

A nemzetközi diplomával a világ bármelyik szegletében el lehet helyezkedni, az iskolai évek alatt nincsenek rejtett költségek, az angolszász hagyományoknak megfelelően a diákok már az oktatás folyamán jelentős, a tanulást és a mindennapi megélhetést segítő fizetéshez jutnak, a tandíjat akár családi összefogással, kedvezményes hitelkonstrukcióval is ki lehet fizetni, és a diák “grátiszként” még angolul is megtanul, hiszen a képzések nyelvoktatást is tartalmaznak…

Itt összegyűjtöttük mindazt, amit a nemzetközi képzésről tudni érdemes – ezt muszáj elolvasni!


 KAPCSOLAT

Magyar Országos Szakmai Ipartestület

1074 Budapest, VII. Hársfa u. 12.

Tel/fax: +36-1-3212-857, +36-1-3212-803, +36-1-3212-399

www.facebook.com/MagyarOrszagosSzakmaiIpartestulet

 PALLAUS UNIVERSITY

www.educationanddiploma.org – info@educationanddiploma.org

+36 70 257 6877

akadmin