A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

Ahol minden szó és mozdulat “kincs”

kincs05

Post By RelatedRelated Post

LÁBÁPOLÓ MESTERKURZUS A MOSZI-NÁL | Minden szakmában a szaktudás és a tapasztalat számít a legnagyobb kincsnek, de van egy hivatás, ahol Kincs – így nagybetűvel – mindenre garancia… A szépszakmák gyógyító területén, a lábápolásban Kincs Eszter egyet jelent a legmagasabb szintű tudással és a szakma iránti példamutató odaadással. A MOSZI-nál most hozzá jelentkezhetnek emelt szintű továbbképzésekre a pedikűrösök.
 
A MOSZI életmű-díjas lábápoló mestere 1968-ban kezdte a szakmát, s mintegy 35 évig oktatta rendszeresen a lábápolókat a MOSZI-nál és annak elődszervezeteinél.
Ahogy ő vallja: „Jól képzett pedikűrösökre mindig is nagy szükség lesz, hiszen mi vagyunk azok, akik adott esetben visszaadjuk egy betegnek a mozgás szabadságát és nem lesz többé kiszolgáltatott”.

A MOSZI emelt szintű lábápoló továbbképzésén most Kincs Esztertől tanulhatnak a pedikűrösök; novemberben három alkalmas mesterkurzusra jöhetnek a fejlődni vágyó lábápolók a MOSZI székházába.

Az oktatások alkalmával először a Kincs Eszter tart bemutatót, utána a résztvevőknek lesz lehetőségük – az általuk hozott – modelleken dolgozni, és a problémás munkálatoknál a mesterhez fordulni segítségért, tanácsért.

A 3 napos oktatás dátumai:
2015. november 22. (vasárnap)
2015. november 28. (szombat)
2015. november 29. (vasárnap)

Jelentkezési határidő: 2015. november 16.

Részvételi díj: Bruttó 25.400 forint, a jelentkezés feltétele: Lábápoló OKJ-s szakképesítés
(A tanfolyami díjat is a jelentkezési határidőre kell átutalni a MOSZI bankszámlájára (OTP: 11705008-20411691). A megjegyzés rovatba írják be: „Lábápoló továbbképzés”.)

Részletek a képzésről:

  • A továbbképzés 10 fő jelentkezésénél indul; a képzés indulásáról minden érdeklődőt november 17-ig értesítünk a megadott elérhetőségen.
  • A feladatok elvégzéséhez a megfelelő modellről, a szükséges felszerelésről és az anyagokról a résztvevőknek kell gondoskodniuk.
  • A szervezők széket, szerszámasztalt, áztatótálat, melegvizet, elektromos csatlakozást biztosítanak, saját lámpáról a résztvevő gondoskodik (javasolt a nagyítós lámpa használata).
  • A szervezők javasolják a biztonságos és kényelmes munkavégzéshez a csikó, vagy lábtartó használatát! Az asztalt fehér terítővel le kell takarni!

További információk és jelentkezés:

Magyar Országos Szakmai Ipartestület, 1074 Budapest, VII. Hársfa u. 12.
E-mail: kezlab@moszi6.hu
Telefon: +36 1 321 2399

 

 

akadmin