A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

Az alga csodája, a hullám ereje

ck

Algákból „csiszolt” karcsúsító gyöngyök? Harminc perc alatt látható eredmény: akár 3 centivel is vékonyabb derék? Zsíroldás rádiófrekvenciával? A MOSZI hétfői, telt házas Kozmetikus Klubnapján kiderült: ezek valójában nem is kérdőmondatok.

Tudta, hogy a Thalion saját algatelepet nevel, és a növényekből olyan méregtelenítő, zsírbontó hatású készítményt állítanak elő, amit egy speciális masszázs segítségével visznek be a bőr alá, és így egy 30 perces kezelés alatt azonnali, akár 3-5 centis vékonyító hatást is elérhetnek a kozmetikusok?

A MOSZI Kozmetikus Klubnapján Tóth Katalin, a MOSZI Kozmetikus Ipartestület elnökének és a cég képviselőinek vezetésével az express slimming világában kalandozhattak a résztvevő szakemberek.

01

A klubnap első részében Lahner Zsuzsanna és Tánczos Márta, a Thalion képviseletében mutatta be a cég termékeinek alapanyagát: az algát és annak csodás tulajdonságait. Megtudhattuk többek között, hogy mintegy 600 algafaj él a tengerekben, és mivel a növények extrém körülmények között nevelkednek, rendkívüli a méregtelenítő képességük. Az apró gyöngyökbe zárt hatóanyag a tenger világát adja vissza, ahonnan az egész élet ered, hiszen mind a 120 nyomelem, ami a nagy, sós vizekben megtalálható, az emberi szervezetben is jelen van.

Tánczos Márta bemutatta a Thalion által kifejlesztett anyag, az AlgoSlim hatását. A cég tesztadatai alapján a 30 perces kezelés után az alanyokon akár 3-5 centi vékonyodás is elérhető a has, csípő, derék, comb részeken.– Amit most látnak az öt év kutatás eredménye, az alga-komplex zsírbontó hatása a koffeinhez hasonló hatásfokú – tette hozzá.

A kezeléshez egy különleges masszázstechnika is tartozik, amit Tóth Katalin mutatott be a kozmetikusoknak:

02

A klubnap második részében Dr. Varju Gábor bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos azt az elektorkozmetikai gépet mutatta be, amin a MOSZI kozmetikus tanulói is gyakorolhatnak. A Dr. Derm rádiófrekvenciák segítségével dolgozik, az új fejlesztésű szerkezettel már hat technológia és kilenc különböző, porcelán kezelőfej segítségével tehetik a kozmetikusok még feszesebbé a bőrt.

05

A gép dolgozik ultrahanggal is, de hogy ne veszélyeztesse a hasi szerveket, a bőrt vákuum segítségével felszívja, és így csak a felső rétegekbe sugároz.

Megtudtuk: az express slimming kezeléseknek kiváló kiegészítője az elektrokozmetikai testkezelés, hiszen mára megváltoztak az igények. Ma már nem elég, ha a kozmetikus olyan kezeléseket ajánl, ami hosszú távon regenerálja, simítja a ráncokat.

04

A legtöbb vendég azonnali hatást szeretne látni, ezt pedig a klubnapon bemutatott kezelésekkel elérhető.

 Tartsanak velünk a következő Kozmetikus Klubnapon is,

ahol az alternatív arcdiagnosztikáról és a retro arcpakolásokról lesz szó!

 

akadmin