A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Arany és kaviár, elmélet és gyakorlat

ck

Újra sikeres és hasznos szakmai klubnapot tartottak a kozmetikusok. A január közepén megtartott elméleti és gyakorlati bemutatón a PuckPharma Kft. „lépett fel”, amely egy egészen különleges termékcsaládot és módszert mutatott be a szakembereknek.

Szép számú közönség gyűlt össze január 19-én a MOSZI központi épületében, hogy részt vehessen a PuckPharma Kft. „Dermastir Luxury – Extra hatékonyság különleges köntösben” című előadásán. A várakozásoknak megfelelően az első kozmetikus klubnapnak hamar híre ment, így a második alkalom már gyakorlatilag telt ház előtt zajlott.

VAA_1912 másolat

A jelentős érdeklődés nem volt véletlen, ugyanis az előadók a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékeit mutatták be, amelyeket a botox-, a lézer-, a vámpírterápiás- és az ultrahang-kezeléseket követően használnak a páciensek. Az arany- és kaviár-hatóanyagot tartalmazó készítmények nemcsak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr-kisimító hatásuk miatt különlegesek, ezen kívül ugyanis olyan „airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét.

VAA_1882 másolat

Az előadás első részében a termékek összetevőiről, azok felhasználhatóságáról tudhattunk meg sokrétű információkat, majd az elméleti előadás után gyakorlati bemutatóra is sor került. A Gajdár Mónika, ezüstkoszorús kozmetikus mester által vezetett szemináriumon a vendégek a termékek felhasználásának módszereit láthatták, és – a hagyományokhoz hűen – az előadók a felmerülő kérdésekre is válaszoltak.

VAA_1897 másolat

 


A következő klubnapot február 16-án tartjuk. A részletekről hamarosan beszámolunk, – kérjük, kövessék nyomon híradásainkat, ugyanis a harmadik klubnap jelentős meglepetéssel is szolgál majd… :)

 

akadmin