A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Belül tágasabb – MOSZI Lábápoló és Műkörömépítő Háziverseny

ck_01

Post By RelatedRelated Post

Visszatér az egyik nagy múltú és magas presztízsű magyar szépségszakmai viadal, a MOSZI Országos Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő Ipartestület Háziversenye. A több éves kihagyás után újjászülető rendezvény remek alkalom a versenyszezonra való felkészülésre, a kapcsolattartásra és a tapasztalatcserére.

Szándék is volt és igény is volt: a MOSZI Országos Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő Ipartestület elnöksége úgy döntött: a szakmai szervezet huszonötödik születésnapi évében újraindítja a MOSZI Lábápoló és Műkörömépítő Háziversenyt.

A gazdag múltú szépségszakmai rendezvény időpontja és helyszíne:

2015. május 31., vasárnap, 09:00 óra

MOSZI Székház – 1075 Budapest, Hársfa uta 12.

A verseny érdekessége, hogy tanulók és végzett szakemberek egyaránt indulhatnak a megmérettetésen; a versenykiírásokat már most elolvashatja:A kezdeményezők szerint a szűkkörű, de a távlati célok elősegítését is szolgáló verseny kiváló lehetőséget biztosít majd arra, hogy a MOSZI égisze alatt dolgozó szakemberek naprakészek és jól tájékozottak legyenek, tapasztalatot és rutint szerezzenek, bátorságot és erőt gyűjtsenek, vagyis kézhez kapjanak minden olyan eszközt, amelyek birtokában sikeresen szerepelhetnek a magyar és nemzetközi versenyeken.

Az elnökség nem titkolt célja az sem, hogy a háziverseny a decemberi Budapest Europe Cup 2015. egyik fontos és kihagyhatatlan tréningállomása legyen, ahol a szakmabeliek kontrollált és erős mezőnyben tudják felméri saját tudásukat, és ennek tudatában jelölhetik meg a következő hónapok legfontosabb teendőit.

 

akadmin