A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Biztos megélhetést szeretnél? Válaszd a MOSZI-t!

/ 2015-09-08 Hírek, Hírek No Comments
moszi_01

Post By RelatedRelated Post

A szakképzés rendszerében a közelmúltban több változás is történt, de a Magyar Országos Szakmai Ipartestület iskolája, valamint a Pallaus University-vel közösen elindított, nemzetközi diplomát adó képzése biztos kiindulópontot jelent azoknak, akik a “szépszakmákkal” akarnak foglalkozni. Összefoglaltuk, hogy miért.

A felsőoktatás felé vezető utakon augusztus végén, a pótfelvételi vizsgákat követően lezárták a sorompókat. A jelentkező 8200 diák közül 5900 tanulót vettek föl, így 2300, idén felvételiző diáknak új irányba kell fordulnia, ha szakmát szeretne tanulni. De rajtuk kívül is sok száz érettségizett fiatal keresi az élethivatását, kattintgat és kutat az interneten.

 Nekik most örömmel jelentjük, hogy a lehető legjobb helyre érkeztek!

 A MOSZI képzéseire még most is lehet jelentkezni!

Az ipartestület iskolájában a frissen végzett szakemberek elhelyezkedési aránya közel 90 százalékos; a tanulók már az első pillanattól a piac közvetlen közelében, a legjobb mesterekkel az oldalukon szívják magukba a tudást.

A MOSZI képzései engedélyszámmal rendelkező OKJ-s tanfolyamok, és mivel az ipartestület vizsgaközpontként is működik, itt tudják csak igazán a tanárok és a szakoktatók, hogy mire van szükségük a diákoknak.

Figyelem! Egy jogszabályváltozás miatt 2015 júniusától CSAK engedélyszámmal rendelkező iskolákban lehet OKJ-s bizonyítványt szerezni.

Olvassa el felhívásunkat, mutatjuk, mit kell tudni a számokról?!

Mivel a MOSZI amolyan örökmozgó, innovatív szervezet, 25 éves tapasztalatát, felépített tudását egyesítette a Pallaus University amerikai egyetem képzési rendszerével, és közösen kidolgozott egy nemzetközi diplomát adó oktatási modellt.

A nemzetközi képzésről itt szedtük össze a legfontosabb tudnivalókat.

Kedvcsinálónak csak annyit, hogy a képzés során több mint 100 országban elfogadott diplomát lehet szerezni, közben a diák intenzív, angol nyelvoktatást is kap a szakmai ismeretek mellé, hiszen a gyakorlati időt külföldön kell eltöltenie, ahol rendes fizetésért végzi majd munkáját.

A MOSZI 1) fodrász, kozmetikus, láb-, kézápoló és műkörömépítő képzéseiről itt, a 2)  fogtechnika, lábápolás és az üdítőgyártás és szikvízkészítés képzésekről pedig itt írtunk bővebben.

 

Érdeklődni a MOSZI iskoláiról a következő elérhetőségeken lehet:

1074 Budapest, VII. Hársfa u. 12.

Telefon: 06-1-321-2399

E-mail: iskola1@moszi6.hu

Facebook: www.facebook.com/MagyarOrszagosSzakmaiIpartestulet

akadmin