A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 22.

BOEC 2015: Amitől még a fodrász is eldobja a haját…

ck

Post By RelatedRelated Post

Budapest Open Europe Cup 2015… – minden szakmabeli tudja, milyen minőséget takar az ország legnagyobb presztízsű szépségszakmai kiállítása és versenye. Ezért mi most belestünk a kulisszák mögé is, és Dányi András „színpadfelelőssel” a születésnapi gála rendezőjével, koreográfusával beszélgettünk, aki mesterfodrászként a várható szakmai élményekről is mesélt nekünk.

Dányi András

Dányi András

–  Különleges, az országban egyedülálló színpadot építünk, amely három elemből áll majd, és egy óriási kifutó nyílik a közepén; mindezt exkluzív fény- és hangtechnika teszi még csillogóbbá. A backstage-ben több mint 300 fő dolgozik majd mintegy 100-150 modellel. Tizennégy etapot tervezünk, fellépnek fodrászok, sminkesek, testfestők, és lesz egy különleges ollóbemutató is. Bemutatkoznak többek között a 2016-os kontyművészeink, Arató Krisztián fodrászvilágbajnok és természetesen a MOSZI fodrászcsapata is. A műsorban szerepelnek balett táncosok, hegedűművészek, sztárvendégeink pedig Varga Viktor és az X-Faktoros Ilyés Jenifer lesz, de ellátogat hozzánk a celebek sminkese, Faragó Zsuzsanna, a Suu és a Chanel sminkmestere, illetve a Bécsben dolgozó Sándor Ica nemzetközi kontyművésszel is lehet majd találkozni. Természetesen az est fénypontja a MOSZI különleges showműsora lesz, amit az ipartestület bemutatófodrászai szervíroznak. Elöljáróban annyit árulnék még el, hogy robotok is fellépnek majd, de a többi legyen meglepetés… A Budapest Open Europe Cup műsorvezetőjeként pedig Magony Szilvia lép majd színpadra a TV2-től – avatott be bennünket a részletekbe Dányi András.

Magony Szilvia, Varga Viktor, Ilyés Jenifer

Magony Szilvia, Varga Viktor, Ilyés Jenifer

A mesterfodrász kiemelte: a rendezvény a MOSZI 25 éves jubileuma, ezért az életműdíjas, az ipartestülethez kötődő mestereket is meghívták az eseményre, de a szépségipar legnagyobb cégeinek képviselői, vezetői is jelen lesznek.

– A színpad körül körasztalos ültetéssel egy elit, báli hangulatú, elegáns környezetet alakítunk ki, kiállítóink pedig standokat rendeznek majd be kozmetikai, fodrászmárkákkal, tetováló- és fitnesz-szalonokkal és más érdekességekkel lehet találkozni az arénábn. Amolyan szépséges és igényes kirakodóvásárt kell elképzelni sok-sok akcióval és meglepetésekkel. És persze közel 200 versenyző részvételével reggeltől zajlanak majd a fodrászok, sminkesek, körmösök csatái különböző versenyszámokban (a részletekről Berendi László, a MOSZI Fodrász Ipartestületének elnöke mesél majd nekünk egy következő cikkünkben – a szerk.) A napot egy jubileumi, születésnapi gálával zárjuk.

MOSZI_BOEC-2015_flyer-11-5

Dányi András azt is elmondta nekünk, hogy azért is ajánlja az eseményt a szépszakmák képviselőinek, mert egy olyan egyedülálló napon vehetnek részt a látogatók, amiből nemcsak élményt, hanem inspirációt is meríthetnek szakmájukhoz. Olyan újdonságokkal is találkozhatnak december 6-án a fodrászok, a kozmetikusok, a sminkesek és a körmösök, amivel a hazai piacon nagyon ritkán. Többek között ezért is érdemes megragadni az alkalmat, és ellátogatni az idei Budapest Open Europe Cup-ra a Sport11 Sport- és Rendezvényközpontba.

 A rendezvény főtámogatója a 40 éves JOICO – Gyémánt fokozatú támogatója a Stella.

 

 A Budapest Open Europe Cup 2015-ről minden további információt ide kattintva talál meg!

 

 

 

akadmin