A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

BOEC 2015: Képek, képek, te-jó-ég, de még milyen képek?!?!?

012

Post By RelatedRelated Post

Szavakat is alig találtunk, hogy visszaadjuk a MOSZI 25 éves születésnapi rendezvényének hangulatát…, de most ünnepélyesen jelentjük: ezúttal a képekben merültünk el. Nézzék, csodálják meg a Budapest Open Europe Cup 2015 fotóit – önmagukért beszélnek az elcsent szépséges pillanatok.

Ahogy arról beszámoltunk a szakmai profizmus és a pazar látvány olyan harmóniában jelent meg a Sport11-ben az ipartestület jubileumi rendezvényén, ami az országban egyedülálló a szépszakmák eseményeinek sorában.

A több száz versenyző reggeltől délután háromig csattogtatta ollóját, festette a körmöket, „rajzolt” az arcra vagy éppen pedikűrözött, miközben az aréna szomszédságában az utolsó simításokat végezték el a showkoreográfusok.

Aztán lebbent a függöny – és a vendégeknek és a versenyzőknek nem kellett csalódniuk…

A négyórás programban a 14 különböző csapat divatbemutatók világának pompáit is felidéző produkciója mellé vidám és meghitt pillanatokat is „becsempészett” a MOSZI. Az ipartestület előbb saját kitüntetéseit osztotta ki megható szavak és taps ölelésében, majd az est sztárvendége, Varga Viktor perdítette táncra a bátrabbakat, végül pedig díjeső hullott a szépszakmák versenyzőire.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, beszéljenek a képek…

Itt találja a páratlan képgalériát – KATTINTSON!

 

 

 

 

 

akadmin