A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Budapest Open Europe Cup 2015 – Minden, ami MOSZI

01

Post By RelatedRelated Post

A hazai fodrászoknak, kozmetikusoknak, sminkeseknek és műkörmösöknek nem kell bemutatni a Budapest Open Europe Cup-ot, a szépségszakmák megkerülhetetlen versenyét és show-ját… Az idei viadal azonban a megszokottnál is színesebb, fényesebb és pompásabb lesz, hiszen az esemény a MOSZI 25. születésnapi partija is egyben.

És, hogy az idei verseny különlegességét még tovább fokozza a szülinapos főszervező, a Magyar Országos Szakmai Ipartestület, pénzdíjas versenyt is meghirdetett december 6-ra, a Sport11 Sport- és Rendezvényközpont arénájába. Így az ollók és az ecsetek immár nemcsak a dicsfény, az érmek és a kupák kegyeiért küzdhetnek, hanem súlyos forintokért is…

 

A fodrászverseny, a nevezés részleteiről ide kattintva már mindent megtudhat, és itt lehet letölteni a nevezési lapokat is!

Felhívjuk Olvasóink figyelmét, hogy ezen a címen az összes, a Budapest Open Europe Cup 2015-ről szóló híradást összegyűjtjük, és hamarosan ide kerülnek fel a sminkversenyek és a körmösök viadalainak részletei is – ugyanúgy, mint most a fodrászoké…

Figyelem, határidők!

 A versenyszámokra írásban lehet nevezni – e-mailen és levélben – az ipartestületnél, 2015. november 15-ig.

A pénzdíjas verseny nevezési határideje: 2015. október 31. 

moszi-fotok-december-21

Ha idekattint, fotókban meséljük el a tavalyi rendezvényt!

MOSZI-show

A Budapest Open Europe Cup 2015 az utolsó állomása a MOSZI születésnapi road-showjának, ahol az ipartestület fodrászai, sminkesei minden eddiginél fényűzőbb és látványosabb show keretében mutatják be, hogy a MOSZI családjában mire képesek a szakemberek.

 

Elérhetőségek:

 Cím: 1074 Budapest, Hársfa u. 12.,

Telefon: 06-1-321-2803, 06-1-321-2857 vagy 06-1-321-2399

e-mail: fodrasz@moszi6.hu

honlap: www.szepszakmak.hu

akadmin