A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

Pár nap múlva már a Budapest Open Europe Cup-on pörgünk :)

ck

Post By RelatedRelated Post

Az Ön élete a szépszakmák világában zajlik, de még nem volt a Budapest Open Europe Cup-on? Tudni szeretné, miért mondja mindenki, hogy ez az ország legnagyobb presztízsű és leglátványosabb szépszakmai versenye? Nos, mielőtt ellátogat az eseményre december 6-án a Sport11 Sport- és Rendezvényközpontba, rövid ízelítőnkben felvázoljuk: mire gondolnak a kollégái, amikor a Magyar Országos Szakmai Ipartestület (MOSZI) rendezvényét dicsérik.

A folyamatosan érkező nevezések miatt nehéz pontos számokat mondani, de az már most biztos: több mint 200 versenyzőre lehet számítani a Budapest Open Europe Cup idei rendezvényének versenyein. A fodrászok, sminkesek és körmösök a hagyományos versenyszámokon kívül több, igazán egyedi terepen is összemérhetik tudásukat.

ceges_flyer

Lehet nevezni például a szalonok versenyére, ahol minimum három fős csapatok tagjainak kell indulniuk tetszőleges versenyszámokban, és a zsűri a legjobban teljesítő három csapattag pontszámait méri majd össze. Mondanunk sem kell, hogy ez a cégér a szalon kirakatában igen csak vendégcsalogató…

A fodrászoknál a szabadkategóriában újabb két egyedi versenyszámról is beszélhetünk: az egyik a „hajtetoválás”, ami lényegében kreatív mintavágást jelent a frizurákban. A másik pedig a borbélycsata… Az utóbbi, premier előtt álló versenyszámban férfias, borbélyüzleti stílusú frizura készítése az elvárás, amikor a borbély mesterségbeli tudása mind az átmenetek és a formák, mind pedig az eszközhasználat tekintetében megmutatkozik.

Lényegi szempont a frizura mellett az arcszőrzet ötletes, ízléses és divatos formájának kialakítása is – harmóniában a modell hajával és az arcával.

A sminkeseknél szintén újított a MOSZI. Ahogy a férfiaknál az arcszőrzet éli reneszánszát, úgy a hölgyek körében a műszempilla indult ismét hódító útjára, ezért az ipartestület szempillacsata elnevezésű versenyszámot is hirdetett.

De ami az országban egyedülálló fényt és pompát ad az eseménynek, az a több órás showzuhatag, ami parádés és impozáns kontyok, frizura- és sminkköltemények és különleges ruhák formájában árasztja el a nézőket. A hatalmas színpadon exkluzív fény- és hangtechnika kíséretében vonul majd fel a mintegy 150 modell a több mint egy tucat színpadi show keretein belül; a backstage-ben több mint 300 fő dolgozik majd. A szervezők tizennégy etapot terveznek, ahol fellépnek fodrászok, sminkesek, testfestők, de lesz egy különleges ollóbemutató is. A színpadi műsor csúcspontja a MOSZI 25 éves születésnapi show-ja lesz az ország legnevesebb sztárfodrászaival – az ipartestület jubileumi ünnepsége fantasztikus keretet talált magának.

Ezen kívül a közönség találkozhat a 2016-os szezon kontyművészeivel (Berendi Györgyi, Bleha Andrea, Dányi András, Sándor Ica, Váradi Kati, Versics Viktor) és a hazai szépszakmák legjelesebb képviselőivel is. A fergeteges showműsorban egyébként szerepelnek balett táncosok, hegedűművészek is, sztárvendégeink pedig Varga Viktor és az X-Faktoros Ilyés Jenifer lesz.

flyer_kontymuveszek

A nap házigazdája Magony Szilvia, a TV2 gyönyörű műsorvezetője.

Ha a Budapest Open Europe Cup-ra készül, tudnia kell: nemcsak egy versenyre látogat ki, hanem egy olyan szépségszakmai kiállításra is, ahol az ország legnagyobb cégei extra és különleges akciókkal várják a vendégeket.

A lista impozáns, és pontosan illusztrálja az esemény jelmondatát: aki számít, ott lesz – aki ott lesz, az számít.

A jegyvásárlásról itt olvashat…

 

Budapest Open Europe Cup 2015.

2015. december 6., vasárnap, 9:00 óra

Sport11 Sport- és Rendezvényközpont, 1112 Budapest – Kánai út 2.

 Versenykiírások, részletek:

www.szepszakmak.hu/boec2015

akadmin