A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Elment az egyetem? Szerezzen diplomát a MOSZI-val!

/ 2015-08-27 Hírek, Hírek No Comments
pallaus

Post By RelatedRelated Post

Nyilvánossságra hozták az idei felsőoktatási pótfelvételi ponthatárokat. Akinek nem sikerült bejutnia a kiszemelt egyetemre, ne csüggedjen, a MOSZI képzési kínálatában lazán rátalálhat az élethivatására. Elmondjuk, miért és hogyan.

Az Educatio Kft. és az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint a mostani eljárásban jelentkező 8200 diák közül 5900 tanulót vettek föl, így 2300, idén felvételiző diáknak új utat kell keresnie.

Többek között nekik is biztos egzisztenciát jelenthetnek a MOSZI képzései, amelyek elvégzése után európai, vagy amerikai kapuk is megnyílhatnak a diákok számára.

Az ipartestület iskolája a legjobb választás azok számára, akik valódi értékeket, tudást, élethivatást szeretnének maguknak, hiszen mindenki olyan, nagy múltú iskolában szeretne tanulni, ami minőségi oktatást kínál kiváló, a szakterületükön elismert tanárok közvetítésével. Büszkén írjuk, hogy a MOSZI-nál lehet hozzájutni a legkorszerűbb ismeretekhez, amelyek birtokában a tanulók nagyobb eséllyel tudnak elhelyezkedni a szakmájukban, mintha máshol tanultak volna.

Nálunk a végzett diákok elhelyezkedési aránya 90 százalék!!!

A szakképzési rendszer átalakulásáról és az ipartestület iskolájáról a MOSZI ügyvezető igazgatója, Végh Zsuzsanna egy korábbi cikkünkben mesélt részletesen.

 

És ami igazán fontos és rendkívüli:

A MOSZI-nál immár nemzetközi diplomát is szerezhet az amerikai Pallaus University egyetemmel közösen kidolgozott képzéseken, külföldi gyakorlati idővel és a gyakorlati idő alatt folyósított magas fizetéssel.

 Az egyedülálló képzési rendszerünket még ma

megismerheti nyílt napunkon!

Augusztus 27., 17 óra, MOSZI székház.

(1074 Budapest, Hársfa utca 12.)

!!! JELENTKEZZ MOST !!!

TÖLTSD LE ÉS TÖLTSD KI JELENTKEZÉSI LAPUNKAT A KATTINTÁS UTÁN!

Gosztonyi Vera, a Pallaus Egyetem elnöke az első nyílt napon beszélt arról, hogy a MOSZI szakmai támogatásával amerikai és brit rendszerű képzésben oktatnak fodrászokat, kozmetikusokat, kéz- és lábápoló, műkörömépítőket, illetve fogtechnikusokat. A képzésekre 16 éves kortól lehet jelentkezni.

A képzés ideje alatt a hallgatók végig angol nyelvoktatást kapnak, hiszen az elméleti időt követően, szakmától függően hat hónap vagy egy év külföldi gyakorlaton vesznek részt.

Főleg Nagy-Britanniában tanulnak majd szalonokban, laborokban – rendes fizetésért; a vizsgák angol nyelven zajlanak. A képzések díjában benne van az anyagköltség, az oktatók díja, a gyakorlati képzés díja, az angol oktatás, a repülőjegy és két hét szállás, mert a harmadik héten már a heti díjazásából tudja majd a tanuló fizetni a saját költségeit. Mindehhez nemzetközi diákigazolvány is jár.

A diplomával különbözeti vizsga nélkül dolgozhatnak a végzett diákok az EU országaiban és a Brit Nemzetközösség államaiban, ami hozzávetőlegesen 80 országot jelent.

Az amerikai egyetemen hitelszerződéssel is fizethető a tandíj – akár családi összefogásban is.

 A nemzetközi képzés előnyeiről ide kattintva tudhat meg még többet.

+  A MOSZI fodrász, kozmetikus, láb-, kézápoló és műkörömépítő képzéseiről itt írtunk bővebben.

+ A fogtechnika, lábápolás és az üdítőgyártás és szikvízkészítés képzésekről ide kattintva tájékozódhat.

 

akadmin