A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Első Körmös Klubnap a praktikus tudás jegyében

ck_kormos_klubnap

Post By RelatedRelated Post

A MOSZI körömépítői és lábápolói újraindították a „Körmös Klubnapokat”. Az előadássorozat első epizódja hasznos tudással éppannyira szolgált, mint közösségépítő, élménygazdag találkozóval.

A workshop jellegű, interaktív szakmai délután felvezetőjében Marnitzné Gál Enikő, a MOSZI Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő Ipartestületének elnöke rögzítette: a körömépítés területén divatos gel és shell lakkok  felvitele anyagtól függően eltérő technikákat követel. Az elnök – elmondása szerint – több fórumon találkozott már a gyártók termékeit kritizáló véleményekkel, holott az anyagokkal jól láthatóan nem volt semmi probléma, viszont a nem megfelelően alkalmazott technika azonnal „kiütközik a körmökön”. Ezért ezen a délutánon a körömépítők az anyagok helyes felviteli technikáit leshették el.

01

05

A délutánon a gel lakk bemutatót szervírozta: Kovács Gabriella kézápoló és műkörömépítő mester (Perfect Nails) és Balázsi Szilvia (Crystal Nails). A shell lakk bemutatót pedig Verovszki Tímea kézápoló és műkörömépítő mester (Belvárosi Creatív Stúdió) tartotta.

04

A klubnap lábakkal lépett tovább: problémás lábakon mutatott be szakmai mesterfogásokat az életműdíjas Torács Béla és maga az elnök, Marnitzné Gál Enikő.

02

03

Az eseményen részt vett Balogh Lajosné örökös tiszteletbeli elnök is, aki elmondta: a Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő Ipartestület elnöksége azt szeretné, ha a rendszeres összejöveteleken a mindennapi gyakorlatban is alkalmazható tudást szereznének a vendégek-kollégák.

 

 

akadmin