A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

Felkészül az arcdiagnosztika és a retro kozmetika…

02_ck

Post By RelatedRelated Post

Alig fogyasztották el különleges lakomájukat a szakmai újdonságokra éhes kozmetikusok a MOSZI tanműhelyében november 2-án, hétfőn, máris készülhetnek a november végi menüsorra is, ahol két kozmetikus mester az alternatív arcdiagnosztika és a retro arcpakolások “világát” szolgálja fel.

Nem egészen egy hónapjuk lesz a kozmetikusoknak elsajátítani Tóth Katalinnak, a MOSZI kozmetikus ipartestület elnökének beavatását az alakformálás „titkos tanaiba” (ennek részleteiről, a mai kozmetikus klubnapról holnap mi is beszámolunk – a szerk.), a mestereink máris készülhetnek egy újabb szakmai napra.

A Kozmetikus Klubnap következő szemináriuma ugyanis ismét érdekes kalandokat ígér…

November 30-án, 15 órától a MOSZI székházába (Hársfa utca 12.) két előadó is ellátogat.

Alternatív arcdiagnosztikáról Gajdár Mónika kozmetikus mester tart majd előadást. Elmondása szerint a bemutatott módszer abból az alapállásból indul ki, hogy „a szem a lélek tükre”. Az arcunkon, bőrünkön megjelenő jelekben, mimikánkban egész életünk tükröződik. Lelki egyensúlyunk kibillenése, belső szerveink elgyengülése, betegségünk rögtön megjelenik az arcbőrünkön gyulladás, folt, göb, keringési rendellenesség formájában; az élet folyása pedig ráncok formájában tükröződik.

Egészségünkre kihat lelki állapotunk, ezért a kezelés célja: a test, lélek, szellem egyensúlyának megőrzése, annak helyreállítása.

Az alternatív arcdiagnosztika hatalmas előnye a prevencióban, az egészség megtartásában mutatkozik meg – megismerésével, alkalmazásával eredményesebb kezeléseket lehet elérni a kozmetikában.

Bártfay Zsuzsanna kozmetikus mester pedig azokat a pakolásokat ismerteti, amit a 46 éves kozmetikai pályafutása alatt alkalmaztak. Elmeséli, hogy miért használták például a joghurtos, a majonézes pakolásokat, de a kozmetikusok betekinthetnek a rég elfelejtett, vagy az idők homályába vesző mesteri trükkök, kozmetikai szerek és a mai biokémiai kutatások közötti összefüggések rejtelmeibe is.

A két előadóval hamarosan interjút is olvashatnak oldalunkon!

Maradjanak velünk! Kövessék híreinket, mert… ÉRDEMES! :) 

akadmin