A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

FELVÉTELI 2014: Ha nem nyert, akkor nyert igazán!

beautiful-smile

Post By RelatedRelated Post

A pótfelvételik eredményeinek kihirdetésével eldőlt, hogy kik azok, akik 2014/15-ben egyetemen, főiskolán folytathatják a tanulmányaikat. Akik a felvételiken nem jártak sikerrel, ne keseredjenek el: a Magyar Országos Szakmai Ipartestület (MOSZI) ugyanis egyedülálló lehetőséget biztosít a fogtechnikus szakma elsajátításához. Aki belevág, gyakorlatilag azonnal talál magának munkahelyet, amire kevés példa van a hazai gazdasági szektorban.

Nem marad le semmiről, aki a 2014/15-ös tanévben nem sikerült felvételit nyernie valamely hazai felsőoktási intézménybe. Sőt. Ha mérlegel és dönt, a következő felvételig még egy sikeres és piacképes szakmát is elsajátíthat. A Magyar Országos Szakmai Ipartestület fogtechnikus képzése (E-000498/2014.) egyedülálló abban a tekintetben is, hogy Magyarországon – jelenleg – csak ennek a patinás múltú szervezetnek engedélyezték a fogtechnikusi felnőttképzést.

Az államilag elismert OKJ-s fogtechnikus végzettség – a MOSZI égisze alatt – 20 hónap alatt szerezhető meg. A kiváló szakmai képzés garantált, ugyanakkor a képzés legnagyobb előnye az, hogy állandó gyakorlati helyeket biztosít a vezető fogtechnikus mestereknél. Vagyis, aki ügyesen és jól végzi a munkáját, az gyakorlatilag már a tanulóévei alatt talál magának munkahelyet. Fontos megjegyezni, hogy a tanulóknak a bizonyítvány megszerzését követően Europass kiegészítő nemzetközi bizonyítvány igénylésére is lehetőségük van.

A Magyar Országos Szakmai Ipartestület már több mint 20 éve foglalkozik fogtechnikus és egyéb szolgáltatóipari szakmák képzésével. A gyakorlati ismereteket minősített tanlabori körülmények között, a működőképes gazdasági életben szerezhetik meg a tanulók.

Az elméleti oktatók diplomás és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező pedagógusok és/vagy szakemberek, akik jelentős szerepet vállalnak a fogtechnikusi vizsgaprocedúrákban is.

Jelentkezés és további információk:

1074 Budapest, VII. Hársfa u. 12.

Telefon: 06-1-321-2399

E-mail: iskolatitkar@moszi6.hu

akadmin