A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Fókuszban a testkezelés és az alakformálás

01

Post By RelatedRelated Post

Már csak három hét, és a kozmetikusok újra összejöhetnek a MOSZI Kozmetikus Klubnapján. Az ősz második  szakmai találkozóján a vendégek egy különösen izgalmas témát járnak körül Tóth Katalinnal.  A kozmetikusok ipartestületének elnöke gyakorlati bemutatót tart a MOSZI tanműhelyében az alakformáló testkezelések elektrokozmetikai módszeréről, és bemutat egy forradalmian úgy technológiát is.

Ezúttal nem a MOSZI székházában, hanem az ipartestület kozmetikai tanműhelyében, a Hársfa utca 21. szám alatt találkozhatnak a kozmetikus szakemberek a MOSZI soron következő Kozmetikus Klubnapján november 2-án, 15 órakor.

 Az első találkozóról itt olvashatnak beszámolót.

Ezúttal a MOSZI Kozmetikus Ipartestületének elnöke, Tóth Katalin fogadja az érdeklődőket. Előadásán a szakemberek  egy gyakorlati bemutató keretében ismerhetik meg az elektrokozmetikai gépek alkalmazásának lehetőségeit az alakformálás területén, láthatnak egy igen hatásos alakformáló masszázst, és megismerkedhetnek a Thalion forradalmian új “express slimming” kozmetikai kezelésének részleteivel is.

Tessék hát beírni a naptárba:

II. Kozmetikus Klubnap november 2-án, 15 órától

a Hársfa utca. 21. szám alatti tanműhelyben.

 

akadmin