A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

Földvári Imre-díj: Szabad a pálya!

1

Post By RelatedRelated Post

A Földvári Imre Nemzetközi Fogtechnikus Kongresszuson – a hagyományokhoz híven – idén is összemérhetik tudásukat a szakemberek a Földvári Imre-díj 2016-os címéért. A neves versenyre azonban idén szabadon küldhetőek be pályamunkák. Nevezni lehet miden olyan munkával, ami belefér a fogtechnikus által készített, a páciens életét megkönnyítő késztermék témakörébe. Mutatjuk a részleteket!

Idén is az Aquamarina Gőzhajó Hotel fedélzetén (1031 Budapest, Római part, Rozgonyi Piroska utcai hajóállomás) rendezik meg a MOSZI támogatásával a fogtechnikus kongresszust április 22–23. között. A szakmai színvonal, a hangulat változatlan a megszokott lesz, a Földvári Imre-díjra kiírt verseny azonban szakított a megkötésekkel, és a szervezők a laboroktól, fogtechnikusoktól szabadon választott műveket várnak. Vagyis mindenki beküldheti a legjobban sikerült fogtechnikai termékét, vagy éppen elkészítheti azt.

A zsűri a pályamunkák közül kiválasztja azokat, amelyek Földvári-díjas termék címet kapnak.

Nevezni laborok és személyek is nevezhetnek, akár több munkával is, de a Földvári Imre-díj versenyeken előzőekben díjazott pályamunkákat újból nevezni nem lehet.

 A pályamunkák beadási határideje: 2016. április 20.

A pályamunkákat a Lizydent Kft. részére kell elküldeni előzetes egyeztetés alapján.

Lizydent Kft., 1134 Budapest, Botond u. 10.,

Horváth Erzsébet, +36 20-961-1057; lizydent@chello.hu

 A nevezési díj:10.000 Ft/pályamunka.

 A nevezési díjat a MOSZI számára kérjük utalni a számlázási adatok megadásával, nevezési díj megjelöléssel a közlemény rovatban.

Számlaszám: 11705008-20411691

 

akadmin