A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

Földvári-kongresszus: Ismét hajóra szállnak a fogtechnikusok

ck

Post By RelatedRelated Post

“A fogtechnikusok szent napja” – jellemezte a Földvári Imre Nemzetközi Fogtechnikus Kongresszus jelentőségét a legutóbbi eseményen a MOSZI ipartestületének elnöke, Schulze László, akitől megtudtuk: a nagy sikerre való tekintettel idén is az Aquamarina Gőzhajó Hotel ad otthont az eseménynek április 22–23. között.

A Földvári Imre kongresszus megkerülhetetlen az innováció mellet hitet tevő fogtechnikusok életében. Az esemény szervezésében oroszlánrészt vállal a MOSZI és az ipartestület elnöke, Schulze László, aki a tavalyi kongresszus előtt azt is elmondta portálunknak, hogy a Földvári Imre Nemzetközi Fogtechnikus Kongresszus látogatásáért kreditpont jár; ide tényleg olyan tanulók, kollégák jönnek el, akik tisztában vannak azzal, hogy a tudás az érték, és aki nem vesz részt a konferencián, az hátrányba kerülhet a saját szakmájában.

2015 – Schulze László díjat ad át

2015 – Schulze László díjat ad át

„Az összejövetel azt a pluszt adja a fogtechnikusoknak, hogy naprakészek lesznek a saját területükön, így a vendégkör elégedett lesz, a vállalkozás pedig sikeres” – hangsúlyozza az elnök.


 

Földvári Imre Nemzetközi Fogtechnikus Kongresszus

Időpont: 2016. április 22-23. (péntek-szombat)

Helyszín: Aquamarina Gőzhajó Hotel, 1031 Budapest, Római part, Rozgonyi Piroska utcai hajóállomás


 

Schulze László beszélt arról is, hogy az országban ez az egyetlen fogtechnikus-rendezvény, amely megmutatja azokat az irányokat, amerre a szakma tart és erre a “szent napra” készülnie kell a szakma mestereinek, előre beírni a dátumot a naptárba, és helyet foglalni a gőzhajón. Ő maga például bezárja a fogtechnikai laborját, és az összes tanulójával, alkalmazottjával részt vesz a kétnapos szakmai szimpóziumon.

A 2016-os kongresszus témája: Innováció – Új koncepciók a fogászatban

A Földvári Imre Nemzetközi Fogtechnikus Kongresszus a szakmai továbbképzés, előadások mellett a fogtechnikusok baráti találkozója is, ahol kötetlen beszélgetésekre, szakmai eszmecserére is lehetőség nyílik. Ezen az eseményen zajlik majd az ország egyik legrangosabb felnőtt és tanulóversenye, és itt díjazza a MOSZI a szakma legkiválóbb képviselőit. A Földvárin azonban a komoly szakmai munka mellett garantált a jó hangulat és a szórakozás is: péntek este a zene és a tánc játssza majd a főszerepet.

02

Akinek fogtechnikusként fontos, hogy képezze magát, első kézből, konzultációk, gyakorlati bemutatók kíséretében értesüljön a legújabb szakmai trendekről, technikákról, fejlesztésekről, szinte kötelező ellátogatnia a Földvári Imre kongresszusra.

Olvassa el a 2015-ös kongresszusról készült beszámolónkat!

 

 

 

 

.

 

akadmin