A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Gyógynövényekkel a bőrünk egészségéért és szépségéért

ck01

A szakmai találkozók népszerűsítése, valamint a közös tanulás élményének fontossága miatt a MOSZI részvételi díj nélküli kozmetikus klubnapot rendez február 16-án, délután 5 órakor a MOSZI központi épületében. A „Green Peel®, az eredeti gyógynövényes mélyhámlasztás” című elméleti és gyakorlati előadásra Janicsek Magdi aranykoszorús kozmetikus mester, a Dr. med. Christine Schrammek márka kizárólagos magyarországi forgalmazója várja az érdeklődőket.

 

 AZ EREDETI GYÓGYNÖVÉNYES MÉLYHÁMLASZTÓ KEZELÉS

DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK-DRUSIOTÓL

Már több mint 50 éve annak, hogy Christine Schrammek kozmetikus megalkotta a különböző bőrtípusokra gyógyírt jelentő Green Peel® gyógynövényes hámlasztó kezelést. Közel negyedszázada lánya, Dr. med. Christine Schrammek-Drusio bőrgyógyász és allergológus vette át a németországi (Essen) családi vállalkozás vezetését. Ettől kezdve a Green Peel® gyógynövényes mélyhámlasztó módszer tudományos alapokra került.

green peel

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már a különböző bőrtípusok igényeinek megfelelően többféle mélyhámlasztó, regeneráló, lifting kezelés közül választhatunk. Dr. med. Christine Schrammek-Drusio bőrgyógyászati és kozmetológiai szempontokat egyaránt figyelembe vette mind a termékek, mind a különböző kezelésmenetek esetében. Így született meg a földkerekség több, mint 50 országában jelen lévő professzionális világmárka.

A gyógynövényes keverék mennyiségének változtatásával mindig az adott bőrtípus igényeihez igazodva lehetővé válik, hogy egyéni kezelési terveket tudjunk összeállítani.

Az előadás során nem csak az összetevőkről és azok felhasználhatóságáról lesz szó, hanem gyakorlati tréning keretében lesz lehetőség megismerni ezt a különleges és egyedülálló eljárást, s annak látványos hatását.

 Időpont: 2015. február 16., hétfő,17 óra

Helyszín: MOSZI Székház – 1074 Budapest, Hársfa utca 12.

( Előző klubnapunkról szóló beszámolónkat itt olvashatja. )

 

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

akadmin