A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Hello MOSZI-s diák, hello mindenki! :)

/ 2015-02-27 Hírek No Comments
ping_ck

Azért írunk Neked, mert hiányzol nekünk. Ahogy Te is tudod, a MOSZI idén ünnepli alapításának 25 éves évfordulóját. A negyedszázad alatt rajtad kívül több ezren tanulták meg a szakmájukat a MOSZI iskolájában: fodrászok, kozmetikusok, körmösök, fogtechnikusok, szikvízkészítők, vegytisztítók tanultak a falaink között. Aztán vizsgáztatok és elmentetek… Mi azonban most mindenkit megkeresünk. Téged is! :)

Azért mert szeretünk emlékezni, nosztalgiázni, történeteket mesélni; azért mert, valakiről rég hallottunk, valakiről nem tudunk senkit; azért mert Mi ugyanazokat a napokat ugyanazon a helyen töltöttük; azért mert mi egy közösség vagyunk. Magyarország legerősebb és legnagyobb szépségszakmai közössége. Szeretjük, hogy vannak közös történeteink, és szeretjük, hogy most már a lehetőség is adott arra, hogy magánnyomozók nélkül is megtaláljuk a diákjainkat.

Erre van ugye a FaceBook, és erre van az a rengeteg fonallal összeszőtt kapcsolati háló is, amivel Ti külön-külön rendelkeztek.

Arra kérünk benneteket, hogy segítsetek megtalálni mindenkit, akit keresünk.

Osszátok meg felhívásunkat minél többször és minél több helyen, és küldjétek el azoknak, akikről tudjátok, hogy közük volt a MOSZI-hoz!


 

Jó lenne látni, ölelni a rég nem látott osztálytársakat?!

Jó lenne megtudni, mi van velük?!

Szervezzük meg együtt a MOSZI Nagy Osztálytalálkozóját!

 


 

Osszuk meg mindenkivel ezt a felhívást, és kérjünk meg mindenkit, hogy kövesse a MOSZI FaceBook-oldalát.

Itt folyamatosan fogadjuk az új érkezőket, évfolyamokat, csoporttársakat irányítunk egymáshoz, itt lesz az a fórum, ahol eldől: mikor és hogyan találkozhatunk Magyarország legjobb szakismereti sulijának összevont osztálytalálkozóján.

Gyertek :).

Mi már itt vagyunk!

 

akadmin