A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Így szerezhet pénzt közvetlenül Brüsszeltől

EU_map_ck

Post By RelatedRelated Post

Július utolsó hetében elindult egy magyar nyelvű honlap a közvetlenül elnyerhető uniós támogatásokról. Jelenleg 450 milliárd összértékű, 60 pályázatot ismerhetnek meg, és választhatnak közülük a magyar vállalkozások. Tessék egy kicsit szörfözni a www.palyazatokmagyarul.eu oldalon!

A honlapot a Magyar Fejlesztési Központ indította, melynek ügyvezető igazgatója, Kiss Antal miniszteri biztos elmondta: a honlapon már olvasható másfél milliárd euró (450 milliárd forint) összértékű mintegy 60 nyitott pályázat. A magyar nyelvű webes felületet folyamatosan frissítik.

Kiss Antal emlékeztetett: 2014-2020 között több mint 130 milliárd euró közvetlen uniós forrás áll rendelkezésre.

– A kormány 2014 decemberében hozta létre a budapesti székhelyű, brüsszeli képviselettel rendelkező Magyar Fejlesztési Központot azzal a feladattal, hogy elősegítse a tagországok számára rendelkezésre álló közvetlen uniós források elnyerésében a magyar pályázókat, az operatív programokban szereplő közvetett uniós támogatásokon túl – mondta el az ügyvezető igazgató.

Mentse el a kedvencek közé ezeket az oldalakat!

A www.palyazatokmagyarul.eu honlapon témák szerint lehet keresni az érvényes kiírások között, olvasható a tenderhez kapcsolatos dokumentáció angolul, illetve szerepelnek a weboldalon a pályázat megírását segítő akkreditált tanácsadó cégek is.

A miniszteri biztos beszámolt arról, hogy létrehozták a www.nyeromagyarok.eu honlapot is, ahol a központi uniós forrásokból megvalósított sikeres magyar pályázatokat ismertetik.

 

 

akadmin