A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Ismerje meg a legjobb szakképzési formát!

/ 2015-08-25 Hírek, Hírek No Comments
Beauty-Mayer-George

Post By RelatedRelated Post

A MOSZI, valamint amerikai partnere, a Pallaus University az iskolakezdés előtt több alkalommal is bemutatkozik a szakképzés, azon belül is a szépszakmák iránt érdeklődő diákoknak. A soron következő nyílt nap augusztus 27-én lesz – akit érdekel, hogy milyen egy szakma által fenntartott és működtetett iskola, jöjjön el az ipartestület Hársfa utcai székházába!

Egy fiatal a MOSZI-nál három típusú képzési formában alapozhatja meg a jövőjét: az iskolarendszerű OKJ-s képzésen, iskolarendszeren kívüli OKJ-s tanfolyamon és a nemzetközi képzésen.

Az iskolarendszerű szakképzés vonatkozásban az új szakmaszerkezeti jogszabályok alapján a magániskolák nem kaptak a 2015/2016-os évre osztályokat, csak a KLIK által fenntartott iskolában lehet fodrász- és kozmetikusképzést tanulni iskolarendszerű, államilag támogatott formában. A MOSZI egyedül a fogtechnikusoknál indíthatott osztályt a támogatott képzésen.

A szakképzés átalakítása miatt az ipartestület egy új nemzetközi képzési vonalat rajzolt fel a Pallaus University, amerikai szépítészeti iskolával együttműködve – az előző két nyílt napon ezeket az képzési formákat ismertették a MOSZI és az amerikai egyetem vezetői.

Ezért ez a visszautasíthatatlan ajánlat:

 1) Teljes körű, nívós szakmai képzés minden szépészeti szakmában (fodrász, kozmetikus, kéz-, lábápoló, műkörömépítő, fogtechnikus), európai főiskolai, NEMZETKÖZI diplomáért. A külföldön szerzett, akkreditált bizonyítvány megfelel az EU oktatási-harmonizáció törekvésének. Kérésre a szemesztereket Magyarországon (főleg a megyeszékhelyeken) is megtartjuk!

2) A szakképzéshez kiegészítő diplomák is járnak  (többek között egy amerikai akadémiai diploma…).

3) A képzéseket a szakma legjobb tanárai vezetik a MOSZI égisze alatt; a képzőhelyeken a szakma legjobb mestereitől tanulhatnak a diákok.

4) Választható fakultásokat kínálunk minden szakmában, vagyis az iskolaévek alatt kiegészítő szakmákat is lehet szerezni.

5) A szakmai gyakorlaton a diákok fizetésért dolgoznak a külföldi szalonokban és laborokban (Kb.: 2.000–4.500 Ft/óra).

6) Mindenkinek saját diákhitelt kínál pénzügyi partnerünk; az iskolaévek alatt jelképes törlesztéssel.

7) Kérésre munkahely várja a végzős hallgatókat, vagy előkészítjük saját vállalkozását, itthon, illetve külföldön..

8) A fizetett külföldi szakmai gyakorlat alatt az első fizetésig a szállás biztosított.

9) A fizetett szakmai gyakorlat alatt a csoportos kiutazás biztosított.

10) A képzés alatt a hallgató tagja a szakmai ipartestületnek.

11) A képzés alatt – kérésre – a hallgatónak diákszövetkezeti munka is biztosított.

12) A hallgatónak nemzetközi diákigazolvány jár.

 +1) Mivel a vizsgák angol nyelven zajlanak és jelentős a nyelvóra-szám, a diákok a szakma megszerzésén túl elsajátítják az angol nyelvet is.

+2) Hallgatóink olyan nemzetközi diplomát szereznek, amellyel a világ több mint 100 országában honosítás nélkül tudják használni a megszerzett tudásukat…


Ha ide kattint, akkor olvashat a képzésekről részletesen is, és megtudhatja, hogy mi a titka annak, hogy a MOSZI iskolájában végzett hallgatók 90 százaléka állásajánlatot kap.

Ha ide kattint, akkor megismerheti a “kegyetlen számokat”, de megtudhatja azt is, hogy az államilag támogatott képzéseknél sincs kolbászból a kerítés.

Ha ide kattint, akkor pedig  a második nyílt napunk beszámolójába „lapozhat” bele.


 

 Egyedülálló képzési rendszerünket

TE is megismerheted a következő nyílt napon!

Augusztus 27., 17 óra, MOSZI székház.

(1074 Budapest, Hársfa utca 12.)

!!! JELENTKEZZ MOST !!!

TÖLTSD LE ÉS TÖLTSD KI JELENTKEZÉSI LAPUNKAT A KATTINTÁS UTÁN!

akadmin