A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Jegyezzük fel ezeket a nyári dátumokat!

ck_moszi

Post By RelatedRelated Post

A nyár a pihenés időszaka, de a feladatokról sem szabad megfeledkezni. Összeszedtük, hogy a MOSZI-csapat tagjainak milyen dátumokat érdemes a naptárban bekarikázniuk.

Minőség, Misszió, MOSZI

A körmösöknél és lábápolóknál arról számoltunk be nemrég, hogy a MOSZI által 2007-ben kitalált és széles körben elfogadtatott képzésen megalapozott tudással, patinás szakmai múlttal, felsőfokú, egyetemi végzettséggel, többnyire életmű-díjjal rendelkező szakemberek segítségével lehet megszerezni a MOSZI szakoktatói képesítését, az „MMM Diplomát”

A második turnusra, a lábápolók képzésére már június 16-tól lehet jelentkezni szeptemberig a Magyar Országos Szakmai Ipartestület címén: 1074 Budapest, VII. Hársfa u. 12., emailben: kezlab@moszi6.hu, és telefonon: +36 1 321 2399.

Startol az üdítőital-ipari termékgyártó tanfolyam

A szikvizesek képzése sikerrel zárult: 21 bizonyítványt osztottak. A tanfolyamról és a tapasztalatokról mi is beszámoltunk.

Üdítőital-ipari termékgyártó tanfolyamot idén ősszel is indít a MOSZI, ha 15 fő jelentkezik a képzésre. Szeptemberig folyamatosan fogadják a jelentkezéseket az alábbi elérhetőségeken:

személyesen: 1074 Budatest VII. Hársfa u. 12. címen, e-mail-ben: szikviz@moszi6.hu – Telefonon: 06-1-321-2399.

Elit fodrásztábor a legjobbaknak

Aki az ollók és fésűk művészének tartja magát, annak Sümegen a helye, a Hotel Kapitányban, ahol egy exkluzív, wellnessel és szórakozással fűszerzett szakmai továbbképző tábort szervez a MOSZI.

Figyelem: akik július 15-ig jelentkeznek, extra kedvezménnyel mehetnek a sümegi vár tövébe!

Minden részletet a táborral kapcsolatban ide kattintva talál.

 

 

akadmin