A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Kedvezményes pénztárgép együttműködési ajánlat a MOSZI tagjai részére

cardnetpenztar2013-ban minden hazai pénztárgépet be kell kötni a NAV központi rendszerébe. Ez a Magyar Országos Szakmai Ipartestület tagjai által üzemeltetett üzleteket is érinti. A Műszerfal Kft, mint a Cardnet Zrt. szerződött üzletkötő partnere kedvezményes együttműködési ajánlatot tett a Magyar Országos Szakmai Ipartestület tagjainak egységes kiszolgálására online pénztárgépek értékesítésében és az ahhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások nyújtásában.

A Cardnet által nyújtott szolgáltatások leírása

Szolgáltatásaink részeként az alábbiakat kínáljuk kiskereskedelmi ügyfeleink részére:

  • Országos szervizhálózat

Magyarország bármely pontján Ügyfeleink üzleteiben személyesen hárítjuk el Online pénztárgépekkel kapcsolatos problémákat. Szükség esetén csere készüléket biztosítunk.

  • 24 órás Ügyfélszolgálat

Munkatársaink a nap 24 órájában, heti 7 napon keresztül várják Ügyfeleink hívásait. Műszaki diszpécser kollégáink azonnali segítséget nyújtanak a problémák megoldásában, szükség esetén gondoskodnak a helyszíni kiszálló szerviz mozgósításáról.

  • Átalánydíjas karbantartási szerződés

Cégünk kedvező feltétellel biztosítja éves átalánydíjas karbantartási szerződés keretén belül Ügyfeleink teljes körű kiszolgálását. Átalánydíjas szerződés keretében többek között az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Helyszíni garancia
  • Korlátlan számú, ingyenes kiszállás
  • Éves kötelező felülvizsgálat
  • 0-24 órás telefonos műszaki segítségnyújtás
  • Csere pénztárgép biztosítása (szükség esetén)

Cégünktől megvásárolt Online pénztárgépéhez helyszíni üzembe helyezést és oktatás vállalunk. Az Online pénztárgépek GSM alapú kommunikációja miatt a nem helyszínen történő üzembe helyezéskor nem derül ki biztonsággal hogy az adott üzlethelyiségben a megvásárolt pénztárgép megfelelő működése garantált.

Munkatársaink a helyszíni üzembe helyezés folyamán megvizsgálják a megfelelő térerő meglétét, ellenőrzik a pénztárgép megfelelő működését, szükség esetén külső antennát csatlakoztatnak a pénztárgéphez.

  • Régi pénztárgép lezárása

Új Online gépének üzembe helyezése után munkatársaink régi pénztárgépét szakszerűen lezárják, gondoskodnak az elektronikus hulladék szakszerű megsemmisítéséről és elvégzik a teljes-körű NAV adminisztrációs feladatokat is.

  • Legjobb ár garancia

Cardnet az Online pénztárgépek Vételár összegének vonatkozásában vállalja, hogy amennyiben más, szintén pénztárgépek viszonteladói tevékenységét folytató értékesítő a Pénztárgéppel azonos típusú és engedély számú pénztárgép kapcsán nyilvános, azaz bármely kereskedő által igénybe vehető, hűségnyilatkozattal vagy egyéb, az árképzést alapjaiban befolyásoló egyéb együttes üzleti feltétellel nem érintett értékesítési ajánlatot tesz közzé, amely ajánlat szerinti ár összege a Vételárnál alacsonyabb, úgy a Vevő– jogosulttá válik a Pénztárgép ezen alacsonyabb vételáron való megvásárlására (részletek a megrendelések ÁSZF-ben)

Együttműködés pénzügyi feltételei

A Cardnet Zrt. a Magyar Országos Szakmai Ipartestület tagjai részére értékesített pénztárgépeket a www.shop.cardnet.hu weboldalon megtalálható kiskereskedelmi áron értékesíti.

A Cardnet által ajánlott szolgáltatásokat Magyar Országos Szakmai Ipartestület (MOSZI) tagjai kedvezményes áron vehetik igénybe.

Megnevezés

Nettó egység ár

Kedveszményes ár MOSZI tagjai részére

Helyszíni üzembe helyezés

10.000,- Ft

5.000,- Ft

Helyszíni üzembe helyezés ugyanazon a telephelyen további pénztárgépekre

5.000,- Ft

2.500,- Ft

Üzembe helyezés Eladó üzletében

7.000,- Ft

7.000,- Ft

Egy éves helyszíni karbantartás

20.000,- Ft

15.000,- Ft

Jelenlegi pénztárgép(ek) lezárása

7.000,- Ft

7.000,- Ft

Jelenlegi pénztárgép(ek) lezárása ugyanazon a telephelyen további pénztárgépekre

3.500,- Ft

3.500,- Ft

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges dokumentumok letöltése:

Cardnet Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)
Cardnet – Megrendelő
Cardnet – Megrendelő 1. sz. melléklet
Cardnet – Pénztárgép táblázat
Cardnet – Átutalási tájékoztató

Tagjainkat ezúton is tájékoztatjuk az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) által a kormány számára tett sürgősségi javaslatról, mely a KATA hatálya alá tartozó vállalkozások pénztárgép-beszerzési kötelezettségét érinti.
A javaslat szövegének megtekintéséhez kérjük, kattintson ide!

akadmin