A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

KÖRMÖSCSATA: Három termet töltöttek meg a MOSZI versenyzői

ck900

Nagy érdeklődés mellett, a MOSZI székházában három termet is megtöltve zajlott az ipartestület lábápolóinak és műkörömépítőinek meghirdetett háziverseny. A lábápolóknál Mészáros Erika, a műkörmösöknél Veszelovszky Pető Viktória végzett az első helyen.

Több éves kihagyás után született újjá a MOSZI Országos Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő Ipartestület Háziversenye, melyre 18 körömépítő és 15 lábápoló adta le nevezési lapját. Az emeleten négytagú zsűri előtt versenyeztek a pedikűrösök, míg lent két teremben is építették a szebbnél, szebb műkörmöket.

01

– Többségük frissen végzett, vagy a szakmáját néhány éve végző szakember, akiknek ez az első, komoly megmérettetése. Ez a verseny így sokkal több, mint egy tudásfelmérő. A MOSZI háziversenyére több hetet készültek a kollégák, így tökéletesítették technikai tudásukat. Nagyon hasznos tanulóidőszak záróakkordja ez a verseny – mondta el az ipartestület Hársfa utcai székházában portálunknak Kincs Eszter, a MOSZI-életműdíjas lábápoló mestere, aki több versenyzőt is felkészített erre az eseményre.

02

03

A szakmai erőpróbán túl a szervezők célja volt többek között az is, hogy kapcsolatok épülhessenek a kollégák között, és a többségében pályakezdő szakember felmérje magabiztosságát, helytállását, és betekinthessen mások munkáiba.

4

MOSZI

Házi Szalon Műkörömépítő Verseny 2015.

 1. helyezett: Mészáros Erika

2. helyezett: Tamás Melinda

3. helyezett: Hohl Marianna

Házi Lábápoló Verseny 2015.

1. helyezett: Vezelovszkyné Pető Viktória

 2. helyezett: Tömpe Krisztina

 3. helyezett: Juhász Lászlóné


 

Az ajándékokat a Belvárosi Creative Stúdió, az Elite Cosmetix Kft. és Szilágyi László – Ped-man Kft. ajánlotta fel a legjobbaknak.

 

 

akadmin