A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

Kozmetikus Klubnap az alakformálás titkairól

ck_900

Már egy hetet sem kell várni, és újra Kozmetikus Klubnap a MOSZI-nál. Ezúttal a kozmetikus ipartestület elnöke tart gyakorlati képzést az érdeklődő szakembereknek, akik megtudhatják: hogyan kell hatékonyan használni az elektrokozmetikai gépeket, de lesz különleges masszázs- és egy forradalmian új technológia-bemutató is…

Az ipartestület kozmetikai tanműhelyében, a Hársfa utca 21. szám alatt találkozhatnak ismét a tudásra szomjas kozmetikusok november 2-án, 15 órakor – a MOSZI Kozmetikus Ipartestületének elnöke, Tóth Katalin gyakorlati bemutatók segítségével vezeti be a szakembereket az alakformálás titkaiba.

A kozmetikus mester gyakorlati előadásában az elektrokozmetikai gépek alkalmazását mutatja be az alakformálás területén, majd egy igen hatásos alakformáló masszázs fogásait is elleshetik a kozmetikusok. Végül pedig megismerkedhetnek a “Thalion” forradalmian új “express slimming” kozmetikai kezelésének részleteivel is.

Öt ok, amiért érdemes a klubnapokon részt venni

És ha netán még nem karikázták volna be a naptárjukban a november 2-át, mi most összeszedtünk Önöknek öt nyomós érvet, hogy miért érdemes rendszeresen ellátogatni a kozmetikusoknak a MOSZI Kozmetikus Klubnapjaira?

#1 Mert itt olyan új ismeteretek birtokába juthatnak a kozmetikusok, amit saját vállalkozásukban is hasznosíthatnak, és emelhetik kezeléseik színvonalát.

#2 A klubnapokon találkozhatnak a legújabb szakmai trendekkel, irányzatokkal is.

#3 Az előadók személye, szakmai múltja garancia arra, hogy minden szó, mozdulat hiteles, megalapozott.

#4 A Kozmetikus Klubnapokon nemcsak az adott témában tehetnek fel kérdéseket a szakembereknek, hanem bármilyen kozmetikát érintő témakörben.

#5 Minden Kozmetikus Klubnap a továbbképzés mellett lehetőség a szakmai, üzleti kapcsolatépítésre is.

 

akadmin