A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Kozmetikus Klubnap: Legyünk többek és jobbak!

bodor_ck

Post By RelatedRelated Post

Ha Ön kozmetikus, és fontosnak tartja, hogy tudja, mi történik a vendégei bőrével, miután kezelte őket, akkor látogasson el a Kozmetikus Klubnapok őszi szemeszterének első előadására! Bodor Ferencné kozmetikus mester segítségével felderítjük a molekuláris biológia mélységeit, és tesszük mindezt közérthetően és gyakorlatiasan.

– Azokról a gyógynövényekről tartok majd előadást, amelyek regeneráló hatásúak, és az öregedés késleltetésében játszanak szerepet hatóanyagaik segítségével, mivel azok remekül szabályozzák, javítják a szervezet hibás folyamatait – foglalta össze nekünk Bodor Ferencné biológia-kémia szakos tanár, kozmetikus mester, a MOSZI Mesterek klubjának alapító tagja a MOSZI Kozmetikus Klubnapok első őszi előadásának témáját.

Mikor lesz? 2015. szeptember 28. (hétfő), 15 óra.

A kozmetikus mester – aki egy tavaszi továbbképzésen már érintette a témát – elmondása szerint azért is hasznos ellátogatni a szemeszterre, mert eddig nem volt jellemző, hogy a kozmetikusok körében ilyen mélyre nyúló témákban „szervezzenek túrákat”. Nem magyarázták el, hogy miért is hatnak úgy a gyógynövények, és a belőlük előállított hatóanyagok…

Bodor Ferencné

Bodor Ferencné

– Azzal tisztában vagyunk, hogy melyik anyag a ránctalanító, de hogy ez miként fejti ki a hatását, a szervezetünk különböző élettani folyamataiba hogyan tagozódnak be a molekulák, nem nagyon tudjuk – tette hozzá az előadó.

 Hol lesz? MOSZI Székház – Budapest, VII. ker., Hársfa utca 12.

Bodor Ferencné szerint többek között azért is hasznos a részletezés, mert a 1) kozmetikus szakember tisztában lesz a készítményeiben fellelhető gyógynövényekből kinyert szerek hatásmechanizmusaival, 2) a vendégeket is közérthetően tájékoztathatni lehet arról, hogy milyen folyamatok segítik a bőr regenerálódását.

 Mennyiért? Rendezett tagdíjjal rendelkező MOSZI-tagoknak: 2.500 Ft + áfa

 Vendégeknek: 3.500 Ft + áfa.

– Mindenkit izgat, hogy miként lehet elérni az azonnali ránctalanítást. Beszélni fogok arról, hogy mely anyagok képesek erre, milyen néven kell őket keresni a termékekben és milyen “haditechnikával” képesek bevenni a ráncok sáncát… – mondta ízelítőként Bodor Ferencné, aki elárulta azt is: az egyórás előadásnak lesz még folytatása.

 

Akinek tehát fontos, hogy tudja, mi történik a kezelése közben és után, mindenképp látogasson el a kurzusokra!

akadmin