A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Kozmetikus Klubnapok: indul az őszi szezon

moszi_01

Post By RelatedRelated Post

Szakmán belül, szakmán kívül örök téma, hogy az egyszerű halandó miként küzdhet meg az öregedéssel. A tavasszal sikeresen futó MOSZI Kozmetikus Klubnapok első őszi szemeszterén, szeptember 28-án Bodor Ferencné kozmetikus mester, a MOSZI Mesterek klubjának alapító tagja éppen ezen témáról tart előadást, és az érdeklődők egy bőrmegújító technológiát is megismerhetnek…

A MOSZI Kozmetikus Klubnap rendezvénysorozat többek között azért jött létre, hogy hónapról, hónapra bemutassa a szakmának az új trendeket, a legmodernebb anyagokat és a leginovatívabb módszereket.

Az új ismeretek birtokában a kozmetikusok a vendégkör legkülönlegesebb, legszélesebb skálán mozgó kívánságait is kielégíthetik – és ezzel komoly versenyelőnyre tehetnek szert.

Szeptember beköszöntével elérkeztünk a klubnapok őszi fordulóihoz.

Bodor Ferencné

Bodor Ferencné

Elsőként – sokak kívánságára és kérésére – Bodor Ferencné biológia-kémia szakos tanár, kozmetikus mester, a MOSZI Mesterek klubjának alapító tagja beszél majd az öregedésről, illetve a regeneráló gyógynövényekről. A klubnapon a kozmetikus mester az áprilisi szakmai továbbképzés témáját bontja ki részletesebben.

Részvételi díj – rendezett tagdíjjal rendelkező – MOSZI tagoknak: 2.500 Ft + áfa

Vendégeknek: 3.500 Ft + áfa.

Szintén a trendkövetés jegyében: az előadás után a Center Kft. üzletágvezetője, Mezgár-Békési Edina ismertet egy bőrmegújító kezelést „HIFU, mint kozmetológiai technológia” címmel.

Klubnap időpontja: 2015. szeptember 28. (hétfő), 15 óra.

Helyszíne: MOSZI Székház – Budapest, VII. ker., Hársfa utca 12.

Várjuk a folytatást!

Már most biztos, hogy novemberben két alkalommal várja a MOSZI Kozmetikus Ipartestülete az érdeklődőket családias klubnapjain.

Először november 2-án Tóth Katalin, a kozmetikus ipartestület elnöke tart bemutatót az elektrokozmetikai gépek alkalmazásának lehetőségeiről, testkezelések bemutatójával és az igen hatásos alakformáló masszázs, a “Thalion Express Slimming” karcsúsító kezelés prezentációjával.

November 30-án pedig Gajdár Mónika kozmetikus mester az alternatív arcdiagnosztika rejtelmeibe vezeti be az új ismeretekre vágyó kollégákat.

Az előző klubnapok tartalmából

Nézzük, eddig milyen titkokba pillanthattak be a kozmetikusok idén a Hársfa utcában:

1) A január közepén megtartott elméleti és gyakorlati bemutatón a PuckPharma Kft. „lépett fel”, amely egy egészen különleges termékcsaládot és módszert mutatott be a szakembereknek: többek között az arany- és kaviár-hatóanyagokat tartalmazó szereket.

2) Február 17-én, a klubnap első részében Tóth Gábor táplálkozáskutató tartott előadást, majd Janicsek Magdi aranykoszorús kozmetikus mester következett, aki „Green Peel®, az eredeti gyógynövényes mélyhámlasztás” című elméleti és gyakorlati szimpóziumán kínált fel új ismereteket a kozmetikus vendégeknek.

3) A márciusi szakmai találkozón Tóth Katalin kozmetikus mester, a MOSZI Kozmetikus Ipartestületének elnöke mutatta be a hallgatóknak, hogy milyennek kell lennie a XXI. század tudatos kozmetikusának. Az elméleti oktatást meditáció és egy különleges arcmasszás is színesítette.

4) Az idei negyedik, májusi Kozmetikus Klubnapon Boronkay Vica kozmetikus mester, biológia tanár és mentálhigiénés szakember kalauzolta el a hallgatókat a psziché világában, hogy bemutassa: az ember lélektani fejlődésének krízisei bizony tükröződnek a bőrön – és természetesen beszélt arról is, hogyan segíthet ezekben az esetekben a kozmetikus.

 

 

akadmin