A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 22.

Különleges csaták a Budapest Open Europe Cup-on

/ 2015-11-17 Fodrászat No Comments
01

Post By RelatedRelated Post

Pompás és pazar díszbe öltözik a Budapest Open Europe Cup 2015 az idén 25 éves MOSZI jubileumának apropóján. De a szépségszakmák legnagyobb presztízzsel bíró szakkiállítása és versenye nemcsak a programok, a showműsorok tekintetében lesz egyedi. Hanem: különleges versenyszámokra is lehet nevezni, mint például a borbélycsatára, a szempillacsatára vagy éppen a szalonok csatájára.

“A fodrászoknál a szabadkategóriában kiemelnék két különleges versenyszámot is. Az egyik a „hajtetoválás”, ami lényegében kreatív mintavágást jelent a frizurákban. A másik pedig a borbélycsata. Ebben a versenyszámban férfias, borbélyüzleti stílusú frizura készítése az elvárás, amelyben megmutatkozik a borbély mesterségbeli tudás, mind az átmenetek és formák, mind az eszközhasználat tekintetében. Lényegi szempont a frizura mellett az arcszőrzet ötletes, ízléses és divatos formájának kialakítása, harmóniában a modell hajával és az arcával” – nyilatkozta Végh Zsuzsanna.

“A szépségszakma versenyeinek történetében a MOSZI most először rendezi meg külön a szempillacsatát. Mivel újra nagy divat lett a napi viseletben a műszempilla, ezért úgy gondoltuk, hogy külön versenyszámban, előre lefektetett kiírás szerint meghirdetjük ezt a versenyszámot is. A jelentkezéseket folyamatosan várjuk az úgynevezett klasszikus 1:1 és volume 3d-5d kategóriákban.”

Megtudtuk, hogy a versenyszámok sorában különleges helyet foglal még el a szalonok versenye is, amellyel külön cikkben foglalkoztunk már. Ha egy szalon szeretné magát megmérettetni, hát itt a lehetőség…

A biztos tudás eredménye a siker, a megérdemelt díj és a vele járó népszerűség.

 “Kínálatunk erre a napra: a szépségipart átfogó szakmai versenyek, szakkiállítás, nagyszínpadi showműsorok és a gála. Szeretettel várunk minden versenyzőt, felkészítő mestert, szakembert és látogatót, akik szeretnének maguknak és barátaiknak szakmai élményekben gazdag, szép napot szerezni” – invitált Végh Zsuzsanna.

 

Budapest Open Europe Cup 2015– December 6.

Sport11 Sport- és Rendezvényközpont (1112 Budapest – Kánai út 2.)

 

 A versenyek részleteit, a nevezési lapokat ide kattintva találja.

 

 

akadmin