A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Luxus és “egekig emelt” szakmai nívó a fodrásztáborban

/ 2015-07-16 Hírek No Comments
ck_danyi

Kicsivel több mint egy hónap, és megkezdődik Magyarország első exkluzív nemzetközi fodrásztábora Sümegen. Az esemény megálmodójával, Dányi Andrással beszélgettünk. Figyelem: augusztus közepéig még igen kedvező feltételekkel lehet jelentkezni!

Az I. Hungarian Hair Camp megálmodója Dányi András mesterfodrász, aki 15 éve dolgozik fodrászként, stylistként, rendezvényszervezőként, koreográfusként, számtalan külföldi és hazai márka művészeti vezetőjeként. Impozáns és komoly munkák fűződnek a nevéhez. Ilyen például a 2007-es Csipke menyasszonyi szalon kollekciójának fotózása, Lévai Adrienn plakátfotózása, valamint Léber Barbara „Dolce Vita” divatbemutatója, de a Fashion Deluxe Hungary, az egyik legnagyobb hazai divatrendezvény is neki köszönheti sikerét. A MOSZI országjáró turnéjának főszervezője/rendezője, Póra Bernát RUNWAY divatnapjának  társrendezője is egyben.

01

– Rendezvényeim, munkáim védjegye a pompa, az elegancia és a luxus. Így most is az volt az alapötlet, hogy mi lenne, ha ezeket a jellemzőket, hangulatokat, érzéseket a kollégáim életébe egy tábor keretében is becsempésznénk, ahol a szórakozás egy exkluzív szállodában találkozik a szakmával. Az volt a célom, hogy a számtalan külföldi munkám során szerzett tapasztalataimat nemzetközileg jegyzett sztárfodrászok segítségével itt, Magyarországon is bemutassam. Nem titkolt célom az is, hogy szeretnék a magyar fodrászatba egy kis nemzetközi “vonalat” is befűzni – mesélt a rendezvény alapkoncepciójáról Dányi András.

02

A mesterfodrász elmondta: épp most volt a sümegi Hotel Kapitányban bejáráson, és csak megerősíteni tudja azt, amit eddig a helyszínről leírtunk. A fodrászok luxus körülmények között tanulhatnak, szórakozhatnak, igazi testi-lelki kényeztetésben lesz részük.

– Célunkat erősíti, a szakmai nívót pedig az egekig emeli, hogy a tréningre sikerült elhívni a hatszoros szlovák világbajnokot, Sean Kasumovičot. Az elitfodrász sokat utazik versenyekre, nagyon elfoglalt, de a Hotel Kapitányban  olyan dolgokat tanulhatnak tőle a résztvevők a kontyokat illetően, amit sehol máshol. A szlovák világbajnok mellett azonban ne feledkezzünk meg a nemzetközi sztárfellepőkről, oktatókról sem: személyem mellett a táborban találkozhatnak és tanulhatnak a fodrászok Váradi Katalin nemzetközi zsűritagtól, Arató Krisztián világbajnoktól, Kormány Eta nemzetközileg elismert kontyművésztől, de Sándor Icától is, aki Ausztriából érkezik hozzánk oktatni – részletezett a szakember.

ck01

Dányi András fergeteges partit ígért minden este, ahol DJ-k, zenekarok szolgálják fel a bulihoz valót, és az X-Faktorból fellép Illés Jenifer is. Ő maga egy különös, extravagáns show-val is készül Berendi Györgyi, Berendi László, Bleha Andrea és Sándor Ica társaságában.

A tábor főtámogatója a JOICO.

A részletes programért kattintson ide!

 

akadmin