A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

!!! Még lehet jelentkezni Kincs Eszter mesterkurzusára !!!

Valentine Spa

Post By RelatedRelated Post

Négy évtizednyi tapasztalat és ismeret birtokában olyan tudást ad át a MOSZI életműdíjas lábápoló mestere, Kincs Eszter a novemberi, háromnapos mesterkurzuson, amit sehol az országban nem szerezhet meg egy szakmája iránt alázatos és elhivatott lábápoló szakember. November 16-ig még lehet jelentkezni – kattintson, tárcsázzon, tanuljon!

A MOSZI emelt szintű lábápoló továbbképzésén Kincs Esztertől tanulhatnak a pedikűrösök – novemberben három alkalmas mesterkurzusra jöhetnek a fejlődni vágyó lábápolók a MOSZI székházába (Hársfa utca 12.). Az oktatások alkalmával először az életműdíjas mester tart bemutatót, utána a résztvevőknek lesz lehetőségük – az általuk hozott – modelleken dolgozni, és a problémás munkálatoknál a mesterhez fordulni segítségért, tanácsért. A kurzusokon a szakemberek megismerkedhetnek a pedikűrös szakma legújabb fogásaival, technikáival is.

– Azért fontos a lábat ápolni, mert a fejüket is a lábunk hordja. Ha nem jó a lábunk, akkor fejben sem vagyunk egészségesek, mert a fájdalom miatt sérül a koncentrációs képességünk is – nyilatkozta szakmájáról egy korábbi interjúban a mester. Érdemes hát jelentkezni a képzésre, hiszen az ehhez hasonló szakmai bölcsességek mellett olyan szaktudástól duzzadó tudáscsomagot kaphatnak a pedikűrösök, amivel már több Kincs-tanítvány eljutott Svájcig és Kanadáig is.

A háromnapos oktatásra – 2015. november 22. (vasárnap), november 28. (szombat), november 29. (vasárnap) – 2015. november 16-ig lehet jelentkezni.

A részvételi díj: bruttó 25.400 forint, a jelentkezés feltétele: lábápoló OKJ-s szakképesítés (a tanfolyami díjat is a jelentkezési határidőre kell átutalni a MOSZI bankszámlájára (OTP: 11705008-20411691).

A megjegyzés rovatba írják be: „Lábápoló továbbképzés”.).

További információk és jelentkezés:

Magyar Országos Szakmai Ipartestület, 1074 Budapest, VII. Hársfa u. 12.

E-mail: kezlab@moszi6.hu

Telefon: +36 1 321 2399

 

 

akadmin