A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Mesteri mozdulatokkal indulnak a „Körmös” Klubnapok

00

Post By RelatedRelated Post

Tartalmas, szakmai támogató előadássorozatot rendez a MOSZI Országos Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő Ipartestület elnöksége „Körmös” Klubnapok címmel. A tavasszal induló programsorozat célja, hogy a szakma képviselői gyakorlati foglalkozások keretein belül szerezzenek a mindennapi munkában is hasznosítható ismereteket.

Bemutatókkal és konkrét problémakezelésekkel kezdődik a „Körmös” Klubnapok rendezvénysorozat. A Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő Ipartestület elnöksége azt szeretné, ha a rendszeres összejöveteleken a mindennapi gyakorlatban is alkalmazható tudást szereznének a vendégek-kollégák. Ennek szellemében az első, március 23-án megrendezett klubnapon a kéz- és a lábápolók önálló szekciókban láthatnak bemutatókat.

A kézápolás művelőinek a MOSZI által szervezett bemutatókon három különböző cég termékéből készülnek majd díszítések.

A szakemberek, akiktől ezen a délutánon tanulni lehet:

1) Gel lakk bemutató:

Kovács Gabriella kézápoló és műkörömépítő mester (Perfect Nails)

2) Shell lakk bemutató:

Verovszki Tímea kézápoló és műkörömépítő mester (Belvárosi Creatív Stúdió)

3) Gel lakk bemutató:

Balázsi Szilvia (Crystal Nails)

felso_kepA lábápolás szakterületén az elnökség mester pedikűrösei egy-egy problémás láb kezelésében nyújtanak hasznos segítséget. A klubnap keretében lehetőség nyílik arra, hogy a résztvevők elhozzák azokat a vendégeiket, ismerőseiket, akik olyan lábproblémákkal rendelkeznek, amelyek megoldása számukra nehézséget okoz. A MOSZI tapasztalt életműdíjas és mester pedikűrös kollégái adnak szakmai tanácsot, illetve a helyszínen megoldást az elváltozások kezelésére.

A közreműködő lábápoló mesterek:

Marnitzné Gál Enikő, Nagy Magdolna és az életműdíjas Torács Béla:

labapolok

Fontos tudni, hogy a lábápolóknak előre be kell jelentkezniük a kezlab@moszi6.hu e-mail-címen, vagy a MOSZI valamelyik telefonszámán (06-1-3212-857, 06-1-3212-803, 06-1-3212-399). 

 


 

I. „Körmös”  Klubnap

2015. március 23., 14:00 óra

MOSZI Székház (Budapest, VII. ker. Hársfa utca 12.)

 

akadmin