A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

Mindent a 2700 milliárdról… Fórum pályázóknak

moszi_ck

Post By RelatedRelated Post

Még idén szeretné beadni pályázatát a frissen megnyíló uniós pályázatok valamelyikére? A Piac & Profit EU-pályázatok Fórumán szeptemberben 24-én a források kerülnek a középpontba. Ha komoly tervei vannak, látogasson el a rendezvényre!

A Piac & Profit szervezésében nyílik meg szeptember 24-én az EU-pályázatok Fóruma a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székházában (Budapest, Krisztina körút 99.). A reggel 10 órakor kezdődő rendezvényen elsősorban a GINOP és a VEKOP legfrissebb pályázati kiírásairól tudhatnak meg a résztvevők minden fontos részletet. De sok hasznos tudnivaló hangzik el a többi olyan operatív program pályázati kiírásról is, melyek a kkv-kat közvetlenül és közvetve is érintik, érdekeltek azokban (KEHOP, GINOP, TOP, VP).

Idén 2700 milliárd forint értékű uniós forrás nyílik meg még 2015 végéig, mintegy 133 kiírás összértékeként. Ebből bőven kapnak a hazai vállalkozások is. A 2014-2020-as pályázati ciklus azonban a friss pénz mellett számos újdonságot is hoz.

A fórumon a kormányzati illetékesek mellett gyakorlott, felkészült pályázati tanácsadók állnak a résztvevők rendelkezésére, tolmácsolják a legfrissebb információkat és a plenáris és személyes konzultációkon minden kérdésre válaszolnak. A legnagyobb operatív programokban hamarosan várható pályázatok mellett szó lesz az Európai Uniótól közvetlenül elnyerhető támogatásokról, a szabad vállalkozási zónák nyújtotta lehetőségekről és az önerő előteremtésének lehetőségeiről is. Emellett szakértő segítségével egy „kisokost” is áttekintenek az érdeklődők, amivel érdemes felkészülni.

A fórum részletes programjáról és a regisztrációról ide kattintva tudhat meg mindent.

akadmin