A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

MOSZI pályázatfigyelő: Indul a futam!

Horse-Racing

Post By RelatedRelated Post

Már egy kitöltő program is segíti a vállalkozókat abban, hogy a megjelent GINOP-pályázatokra körültekintően felkészüljenek. Figyelem! Július 9-től nyújthatóak be a pályázatok.

Elérhetőek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítését és a kapacitásbővítő beruházásaikat támogató felhívások online kitöltő programjai a Miniszterelnökség honlapján.

A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkárságának közleménye ismerteti, a két pályázati felhívásra 2015. július 9-től nyújtható be támogatási kérelem.

Ahogy arról már a szepszakmak.hu hasábjain is beszámoltunk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) – mintegy 85 milliárd forint keretösszeggel – korábban meghirdetett két pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése és munkahelyteremtő beruházásainak támogatása, piaci pozíciójuk erősítése, új munkahelyeket eredményező beruházások támogatásával.

A Miniszterelnökség honlapján található kitöltő programok közzététele még a pályázatok benyújtása előtt lehetővé teszi, hogy a támogatást igénylők előzetesen megismerkedhessenek a pályázati felülettel, kérdéseikkel a Széchenyi 2020 ügyfélszolgálathoz fordulhassanak, illetve átgondoltan, felkészülten adhassák be támogatási kérelmüket.

A közlemény szerint a pályázati rendszer a technikai újítások révén jelentősen egyszerűsödött. Ha ez valóban így van, akkor érdemes a MOSZI vállalkozóinak is néhány órát rászánni a böngészésre, a kitörlőprogram használatára, hátha milliós fejlesztési támogatásokba botlunk.

És nem győzzük hangsúlyozni: ne feledjék, hogy július 9-től már küldhetik a pályázatokat!

 

akadmin