A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 22.

O, mint OMÉK – SZ, mint SZIKVÍZ!!!

moszi_ck

Post By RelatedRelated Post

Ma megkezdődött az idei Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár, ahol a Hungarikum Standon a MOSZI szikvízkészítői csapolják a buborékokat – legyen a hozzávaló akár bor, vagy épp szörp. Keressen bennünket a Hungexpo Vásárközpontban, az “A” pavilon 302/A standján!

 „A magyar föld legjava” – így hangzik az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár (OMÉK) jelmondata, amely tömören és találóan foglalja össze: miről is szól a szeptember 23-tól 27-ig tartó kiállítás és vásár.

1) A látogatók  megismerhetik mindazt az értéket, amely a magyar élelmiszeripar sok évtizedes hagyományának és a modern kor követelményeinek arányos ötvözeteként született és fejlődött napjainkig; 2) az érdeklődők  találkozhatnak az minőségi élelmiszeripar alapanyagaival, megismerhetik az előállítási mechanizmusokat, és természetesen kóstolhatnak, vásárolhatnak a termékekből.

Idén is természetesen a MOSZI csapata képviseli a szikvízkészítőket a Hungarikum Standon (“A” pavilon, 302/A stand), ahol munkatársaink öt napon át, reggel 10.00 órától este 19.00 óráig várják az érdeklődőket, nézelődőket, MOSZI-tagokat és „civileket”.

 

Bárkit, aki legurítana pár kortyot, ha megszomjazott.

:))))))

 

akadmin