A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Ön fodrász? Mit szólna 10 000 euróhoz?

/ 2016-01-11 No Comments
01

Post By RelatedRelated Post

A Style Master 2016-os versenyére február 8-ig lehet regisztrálni. A fődíj 10 ezer euró, a legjobb technika és a legkreatívabb munka díja 5-5 ezer euró, a 21 év alattiak fődíja 3 ezer euró. Nevezzen, mutatjuk hogyan!

Tavaly a Style Master 2015 legjobb technika díját egy magyar fodrász, Varga Nándor Tamás nyerte el (mesterművei fent). A versenyről a MOSZI jubileumi turnéja során két alkalommal is tartott előadást a Revlon Professional képviseletében Garamvölgyi Tamara: májusban a RUNWAY divatnapon és december 6-án, a MOSZI ünnepén, a Budapest Open Europe Cup 2015 eseményen. Mindkét alkalommal a győztes fodrász is mesélt a versenyről és a felkészülésről.

Garamvölgyi Tamara

Garamvölgyi Tamara

Mit kell tenni, hogy részt vehessünk a Style Master 2016-os versenyen?

  1. Regisztrálni kell a verseny hivatalos oldalán február 8-ig. Itt…
  2. El kell készíteni ugyanazon a modellen három különböző frizurát, legalább két Style Master termék használatával.
  3. Fekete-fehér fotókat kell készíteni az alkotásokról, egyszerű, semleges háttér előtt, apró igazítások, retusálás megengedett.
  4. Fel kell tölteni a fotókat a regisztrációnál kapott belépési kód, jelszó segítségével, és le kell írni, hogy milyen Revlon Professional Style Master termékeket használt a fodrász és milyen technikával dolgozott.
  5. A fotók, a munkák korábban sehol nem jelenhettek meg, kizárólag erre a versenyre készült frizurákat várnak.

varganandor

További információk a verseny oldalán ide kattintva érhető el, illetve a Revlon Professional magyarországi képviseletének Facebook-oldalán kérhető, található.

akadmin