A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Öntsünk tiszta fröccsöt a pohárba!

Az Original Water elhatározta, hogy segít a Magyar Országos Szakmai Ipartestületnek hungarikumot “faragni” a fröccsből. Tessék LIKE-olni!

Aki nyitott szemmel és füllel követi a híreket az internet világában, több fronton is találkozhat majd a kampánnyal, amely egy célt szolgál: Legyen a fröccs hungarikum! A csatakiáltás fény- és betűjelei több fronton „támadnak”, legyen éberek és figyelmesek, a különböző közösségi oldalakon csak úgy dől majd a fröccs!

Támogatói FaceBook-oldalt indítottunk – aki LIKE-ol, velünk van!

A fröccs nemzeti italunk. Nincs még egy nemzet, amelynek ilyen természetességgel tartozik a mindennapjaihoz egy kisfröccs vagy egy hosszúlépés elfogyasztása az ebédhez, a vacsorához. A fröccsöt azonban még nem óvja a hungarikum védjegy, pedig nem is gondolnánk, hogy milyen nagy szükségünk lenne rá…

Épp itt az ideje „írásba adni”, hogy mitől igazi egy fröccs, és mitől garantált a minősége.
A hungarikum védjegy garanciát adna arra, hogy az igazi borból és eredeti szikvízből, FRISSEN kevert FRÖCCS mindenhol ugyanazt a minőséget jelentené.

Ha a FRÖCCS hungarikum lenne, azzal együtt védenénk a hazai borászatokat és a minőségi szikvízet gyártó cégeket.

Ez a támogatói oldal azért fontos, hogy a Magyar Országos Szakmai Ipartestület meggyőzze a döntéshozókat: íme, egy ország áll ki amellett, hogy hungarikummá nyilvánítsák a fröccsöt, az “Alpolgármestertől” kezdve, a “Mafláson” át, egészen a “Viceházmesterig”.

LIKE-oljon, és támogassa a kezdeményezést! Köszönjünk!

Az IGAZI fröccs ugyanis csak IGAZI borból és csak IGAZI szikvízből készülhet…

 

 

akadmin