A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Ott a helye! Folytatódnak a kozmetikus klubnapok!

kozmetikus-klubnapok

Post By RelatedRelated Post

Az év első összejövetelére a PuckPharma Kft. invitálja a hazai kozmetikusokat „Dermastir Luxury – Extra hatékonyság különleges köntösben” címmel. A szakmai találkozót 2015. január 19-én tartjuk a MOSZI központi épületében.

纤维面膜-OK-out

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei. A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa-szerte már jól ismert márka a botox-, a lézer-, a vámpírterápiás- és az ultrahang-kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté.

Az arany- és kaviár-hatóanyagot tartalmazó készítmények nemcsak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr-kisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét.

A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek. A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.

Az előadás során nem csak az összetevőkről és azok felhasználhatóságáról lesz szó, hanem megismerhetjük azt a különleges csomagolási technológiát is, amelynek köszönhetően a termék hatékonysága kivételesen sokáig, gyakorlatilag a teljes felhasználás idejére változatlan marad.

Ezután a kozmetikusok egy rövid gyakorlati tréning keretében ismerhetik meg a termékek felhasználásának módszereit, hatékonyságának szemmel látható bizonyítékát.

Időpont: 2015. január 19., 17:00 óra

Helyszín: MOSZI Székház – 1074 Budapest, Hársfa utca 12.

Az előadást tartja: Varga Orsolya termékmenedzser, PuckPharma Kft.

Gyakorlatvezető: Gajdár Mónika, ezüstkoszorús kozmetikus mester

Részvételi díj:

Rendezett tagdíjjal rendelkező tagjainknak ingyenes – Érdeklődőknek 1.000.- Ft.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

akadmin