A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

SZAKMAI CSÚCS: Világklasszis fodrász a MOSZI táborában!

ck900

Világbajnoknak lenni a teljesítőképesség, a tehetség, a tudás csúcsát jelenti, ha valaki mindezt hatszorosan teljesítette, annak pedig már kijár a „minden idők legjobbja” minősítés is. A MOSZI fodrásztáborába most egy ilyen kvalitású szakember érkezik Szlovákiából: Sean Kasumovič, a 6-szoros fodrászvilágbajnok mutat majd be mesterfogásokat.

Sztárok, luxus, élmény – ezeket a jelzőket választottuk a MOSZI Nemzetközi Fodrásztáborának plakátjaira, és ahogy azt már megszokhatták, ha szakmáról van szó, mi sosem viccelünk. A sümegi négycsillagos Hotel Kapitány a pihenésben, szórakozásban garantálja a luxust és az élményt, a szakmai magaslatokra pedig a hazai sztárfodrászok mellett a szlovák származású hatszoros világbajnok, Sean Kasumovič segíti majd fel a fodrászokat.

-1

Az augusztus 24–26. között megrendezett tábor szakmai oktatásain kontyok készítését, a legdivatosabb hajtrendeket – balayage, copa-cabana, sombre – és a 2016-ra ígért férfi frizurákat tanulhatják meg a tábor lakói, de hallhatnak előadást fodrászszakmai, üzletviteli témában és a pénztárgépek bevezetésének témakörében is, és emellett lesznek zártkörű bemutatók, személyre szabott tréningek is.

 Fellépő sztárfodrászok:

 Arató Krisztián, Berendi Györgyi, Berendi László, Bleha Andrea, Dányi András, Kászonyi Gergely

Kormány Dávid, Kormány Eta, Pápai Gábor, Sándor Ica, Sigyánszky Béla, Szkriszt József (JOICO PROFESSIONAL),

Váradi Kati (JOICO PROFESSIONAL), Zátrok Zsanett

És a szakmai ismeretek mellett különleges élményekkel is gazdagodhat mindenki a Hotel Kapitányban, hiszen a galériás medenceterében 5 beltéri, illetve 2 várpanorámás, kültéri medencében élménymedencékkel, pezsgőfürdővel, gyermekmedencékkel, úszómedencével szaunaszigettel (infra szauna, finn szauna, gőzkabin, szoft szauna) és konditeremmel kényeztetik a vendégeket. Esténként pedig luxuspartikon, igazi sztárfellépők társaságában szórakozhatnak a fodrászok, lesz korabeli jelmezben lovas bemutató, lovagi torna, várjáték is.

MOSZI_Hair-Camp_A5_SEAN-3-2

 Éljen a lehetőséggel! AKCIÓ!

A tábor részvételi díja: 80.000.-Ft. MOSZI tagoknak: 73. 000.-Ft.

A jelentkezési határidő: augusztus 14.

Július 15-ig történő befizetés esetén a tábor teljes díja csak 64 ezer forint, amit két részletben is be lehet fizetni.

01

  JELENTKEZÉS:

MOSZI – 1074 Budapest, Hársfa utca 12.

Tel.: 06-1-3212-857, 06-1-3212-803, 06-1-3212-399

MOSZI OTP: 11705008-20411691
A közlemény rovatba kérjük beírni: “MOSZI Fodrásztábor”, és a résztvevő neve…
Kérjük, a befizetés mellett a megadott e-mail-címen regisztráljon lakcíme, telefonszáma feltüntetésével.

E-mail: fodrasz@moszi6.hu

akadmin