A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 22.

Szalonok is versenyeznek a Budapest Open Europe Cup-on!!!

/ 2015-11-10 Fodrászat No Comments
02

Post By RelatedRelated Post

A Budapest Open Europe Cup 2015 a MOSZI 25. születésnapjától még fényesebb, ragyogóbb, ünnepibb hangulatot és versenyt ígér december 6-án, mint az előző években. A szervezők épp ezért igyekeznek az ország legnagyobb presztízsű szépségipari világversenyét különlegessé tenni. A törekvés jegyében indítják el a szalonok versenyét is.

 – A szabály rendkívül egyszerű – mesélt az új versenyszámról a MOSZI alelnöke, az Országos Fodrász Ipartestület elnöke, Berendi László. – Minden szalon legjobb három versenyzőjének a pontszámait összeadjuk, és amelyik szalon a legtöbb pontot gyűjtötte, az lesz a győztes. Nincs korlátozva, hogy egy-egy szalon hány versenyszámban küld „gladiátorokat”, és az sem, hogy melyik területről érkezik a legjobb három versenyző; a top három pontszámot szállíthatják két sminkes egy fodrász tanulóval vagy épp egy műkörmös két fodrásszal. A lényeg, hogy a zsűri a szalonok versenyében a legjobb három pontgyűjtő számait adja össze, és ez lesz az adott szalon versenyeredménye – foglalta össze a verseny menetét Berendi László.

 Hölgyeim és Uraim!

Micsoda reklám egy szalonnak, ha azzal dicsekedhet, promotálhatja magát, hogy egy bajnokcsapattal dolgoztat, nem igaz?

Kedves versenyzők, egy percet se gondolkodjanak tovább, fogják meg a kollégák kezét, és adják le nevezésüket a szalonok versenyére is az igen kedvezményes, 10 ezer forintos nevezési díj befizetésével!

 Várjuk a versenyzőket, kiállítókat, vendégeket december 6-án a Sport11 Sport- és Rendezvényközpontban (1112 Budapest – Kánai út 2.).

 

A versenyekről és a rendezvényről minden további információt megtudhat ide kattintva!

 

 

 

 

akadmin