A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Szikvizet csapol a MOSZI az OMÉK-en

froccs20123

A MOSZI szikvízkészítő szekciója nem tétlenkedik, a Mesterségek Ünnepe után egy hónappal ismét egy országos rendezvényen népszerűsítik a szikvizet. Az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásáron (OMÉK)  szeptember 23-tól öt napon át szolgáltat hungarikum minősítésű frissítőt a MOSZI standja.

Idén huszonkilencedik alkalommal költözött a hazai mesteremberek és kézművesek színe-java a Budai Várba, ahol négy napon át zajlott a Mesterségek Ünnepe. A MOSZI Szikvízkészítő Ipartestülete standon népszerűsítette a szikvizet, hagyományos üvegpalackból is csapolva a hungarikum frissítőt.

Hasonló akcióra készül most is a szikvizes csapat. Jövő héten szerdától, szeptember 23–27. között öt napon át a MOSZI Országos Szikvízkészítő Ipartestülete képviseli a szakmát az idei OMÉK-en.

omek_logo_magyar_mod

Az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár az ország legnagyobb és leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági seregszemléje, amelyet a Hungexpo-n rendeznek meg. Az OMÉK az agrárium egészét bemutató kiállítás, ahol a látogatók megismerhetik az élelmiszeripari termékek alapanyagait és előállításuk folyamatát.

A MOSZI szikvizesei 10.00 – 19.00 óra között várják az érdeklődőket a Hungexpo Budapesti Vásárközpont “A” pavilonjában, a Hungarikum standon.

Látogasson el a kiállításra, ismerkedjen meg a magyar élelmiszerek gazdag és minőségi világával és természetesen látogasson el hozzánk egy pohár frissítőre! :)

Bővebb információk itt…

akadmin