A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

Tanulj a legjobbaktól, válaszd a legjobbat!

/ 2015-09-18 Hírek, Hírek No Comments
ck_moszi

Post By RelatedRelated Post

Korszerű tudást, hatékonyan hasznosítható szakértelmet, sőt ettől a tanévtől kezdve már nemzetközi diplomát is kínál a Magyar Országos Szakmai Ipartestület (MOSZI) képzési repertoárja. Az emblematikus „szépszakmai” iskolában Magyarország ismert és elismert tanárai oktatnak; a tanulók az ország legjobb szalonjaiban ismerhetik meg választott szakmájuk midennapi fortélyait.

 A MOSZI olyan tudás-megszerzési lehetőséget biztosít, ami révén a tanulók biztos szakmával a kezükben, versenykörülmények között is kiválóan megállhatják a helyüket az iskolai évek után.

Nem véletlen, hogy a minőségi oktatás már évek óta a MOSZI védjegye.

A védjegy mögött a tartalom úgy foglalható össze, hogy az ipartestület iskolájának hallgatói olyan diplomás, magasan képzett mesterektől tanulhatnak, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, az iskola fenntartója pedig maga a szakma, amelynek tagjai egyaránt jól ismerik a hazai és a nemzetközi trendeket, a régi és az új technikai/technológiai eljárásokat.

Ez így összeségében garantálja, hogy a fodrásznak, kozmetikusnak, kéz-, lábápoló, műkörömépítőnek, fogtechnikusnak tanuló diákok mindenben megtalálják a számításaikat.

Az iskolában és az iskola elvégzése után egyaránt.

01

A MOSZI képzéseinek kiemelt és közkedvelt előnye továbbá, hogy a tanulók nemcsak egy-egy professzionális terméksor árnyékában sajátítják el az ismereteket, hanem erős, szakmai alapokra felépített univerzális tudás birtokosai lesznek, amellyel bármely cég termékeit tudják majd alkalmazni, így sohasem válnak kiszolgáltatottá.

A szakmai színvonal mellett az iskola utáni elhelyezkedési arány is nagyon magas, közel 90 százalékos. A kiemelkedő adat leginkább annak köszönhető, hogy a tanulók magánlaborokban és szalonokban töltik a gyakorlati idejüket, így a tulajdonosok közülük veszik fel az új munkaerőt, vagy épp továbbajánlják őket a többi, ismerős vállalkozásnak. A tehetséges diákok így végig szem előtt vannak, hamar bekerülnek a telefonok névjegyzékébe.

 De még ezt is lehet fokozni…

A MOSZI és az amerikai Pallaus University együttműködésében az idei tanévtől ugyanis már nemzetközi képzések is indulnak fodrász, kozmetikus, kéz-, lábápoló, műkörömépítő és fogtechnikus szakmákban. Az angolszász képzési rendszerben zajló kurzusok végén a tanulók olyan nemzetközi diplomát kapnak, amellyel a világ több mint száz országában – honosítás nélkül… – tudják használni a megszerzett tudásukat.

A magyar hallgatók a szakmai gyakorlati időt külföldön töltik, ahová az első repülőjegyet és az első fizetésig (a szakmai gyakorlaton a diákok fizetésért dolgoznak!!!) a szállást is az iskola biztosítja.

A szakképzéshez kiegészítő diplomák is járnak, és szinte minden szakmában választható plusz fakultás is. A tandíj amerikai pénzintézeteken keresztül, saját diákhitelt-program keretében is fizethető, és a képzés idejére a hallgatónak nemzetközi diákigazolvány is jár.

És még egy hozzáadott érték: mivel a vizsgák minden esetben angol nyelven zajlanak, ezért a képzésen jelentős a nyelvóra-szám. Ez pedig azt jelenti, hogy a diákok a szakma megszerzésén túl elsajátítják az angol nyelvet is.

02

És akinek nemcsak ígéret, hanem bizonyíték is kell, az győződjön meg saját maga a MOSZI keretein belül zajló munkáról!

Az idén jubileumi születésnapot ünneplő, huszonöt éves szervezet ugyanis minden eddiginél látványosabb rendezvénnyel kedveskedik a szépszakmák főszereplőinek december 6-án, a Sport11 Sport- és Rendezvényközpontban.

Ekkor és itt tartják a Budapest Open Europe Cup 2015 fodrász- és sminkversenyt, ami remek apropó lesz ahhoz is, hogy minden szakma teljes pompájában, az imponáló 25 év adta magabiztossággal vonuljon fel a színpadokon…

 

 

 

akadmin