A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Tanulj a MOSZI-nál! Újra nyílt nap!

/ 2015-09-01 Hírek, Hírek No Comments
ck900

Post By RelatedRelated Post

Amint a múltkor meg is írtuk, a felsőoktatásban lezárultak a pótfelvételik is – mintegy 2300-an maradtak le az egyetemekről. Többek között nekik is érdekes lehet a MOSZI hazai és nemzetközi képesítés(eke)t adó oktatási kínálata. Jöjjenek/gyere el következő nyílt napunkra szeptember 2-án, és gyűjtsenek/gyűjts tapasztalatokat személyesen!

Szerénytelenül írhatjuk: a MOSZI oktatási struktúrájában lehet hozzájutni a legkorszerűbb szépszakmai ismeretekhez, amelyek birtokában a tanulók nagyobb eséllyel tudnak elhelyezkedni szakmájukban, mintha máshol tanultak volna.

Az ipartestület iskoláját maga a szakma tartja fent és működteti, itt a tanulók egyből a mesterek közelébe kerülnek, már tanulóidejük elején magukba “szívhatják” a szakmát.

Ráadásul a MOSZI-nál immár nemzetközi diplomát is szerezhet a tanuló az amerikai Pallaus University egyetemmel közösen kidolgozott képzéseken, amelyeknek a gyakorlati idejét külföldön töltik majd a hallgatók, ahol rendes fizetésért dolgozhatnak.

Akit érdekelnek a MOSZI szakmái és az ország egyik legszínvonalasabb szakképző iskolája, ahol az elhelyezkedési arány 90 százalék, mindenképp jöjjön el az ipartestület következő nyílt napjára

szeptember 2-án, 17 órára a MOSZI székházába (1074 Budapest, Hársfa utca 12.).


!!! JELENTKEZZ MOST !!!

TÖLTSD LE ÉS TÖLTSD KI JELENTKEZÉSI LAPUNKAT A KATTINTÁS UTÁN!


 

Arról, hogy miért a MOSZI a legjobb választás, ebben a cikkünkben összefoglaltuk, itt pedig a nemzetközi diplomát adó, egészen egyedi képzésünk részleteit ismerheti meg.

 Az első nyílt napról itt, a másodikról pedig itt írtunk részletesen.

akadmin