A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2017. december. 16.

Tanuljon a legjobbaktól, és gyártson hungarikumot!

/ 2016-02-23 Hírek No Comments
VAA_5644 másolat

Ön egy olyan ember, aki élethivatást szeretne magának, komolyan veszi a munkáját, és szeretné megalapozni családja egzisztenciáját? Akkor önnek a MOSZI üdítőital-ipari termékgyártó tanfolyamán a helye, ahol elsajátíthatja a szikvízgyártás tudományát, és egy igazi hungarikummal is kereskedhet.

A MOSZI hallgatói az üdítőital-ipari termékgyártó tanfolyamon is az ember tehetségét kibontakoztató, a gyakorlatokra hangsúlyt fektető képzést kapnak. A tanulóidőszak végén, államilag elismert (OKJ) szakmai vizsgát tesz minden diák, akik a legújabb szakmai trendekről, legkorszerűbb ismeretekről is tudást szereznek.

A képzéseinken diplomás, egyetemi végzettséggel és szakmai gyakorlattal rendelkező mesterek oktatnak és vizsgáztatnak.Gyakorlati oktatóink hosszú évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Tanáraink azok közül a szakemberek közül kerülnek ki, akik a hagyományos értékek fontosságán túl, szem előtt tartják, hogy diákjaink a képzés végeztével ne csak papírt, hanem készség szintű tudást is szerezzenek!

 A képzés:

Az üdítőital-ipari termékgyártó tanfolyamot (üdítőital-, ásványvíz- és szikvízgyártás) 3,5 – 4 hónap az OKJ rendeletben meghatározott óraszám keret alapján lehet elvégezni, aminek a formája:

iskolarendszeren kívüli szakképzés (OKJ 31 541 10).

Elmélet heti 1 alkalom, alkalmanként max. 10 tanóra (hétköznap 9:30-tól), gyakorlat szikvízgyártó és ásványvízgyártó üzemben (a képző szervezésében).

Oktatás végén: Modulzáró vizsga, OKJ-bizonyítványt adó szakmai záróvizsga

Képzés költsége: 180.000 forint + vizsgadíj. Egyéb költségek: tankönyvek + jegyzetek: Szikvízgyártók könyve: 2.500.- Ft;

lehetőség van további szakmai tankönyvek megvételére is, rendelés alapján.

Szakmai vizsga: Az érvényes jogszabályok szerint, várhatóan: 50.000 forint

Részletfizetés: 3 részletben

 

Jelentkezési feltétel: betöltött 18. életév, alapfokú végzettség (elvégzett 8 osztály), egészésgügyi alkalmassági.

Jelentkezni lehet személyesen: 1074 Budapest, VII. Hársfa u. 12.

E-mail: szikviz@moszi6.hu – Telefonon: 06-1-321-2399

Megfelelő számú hallgató, 15 fő jelentkezése esetén a tanfolyam tavasszal indulna majd.

“Aki ehhez a szakmához egy kicsit is kötődik, itta az elhangzott szavakat. Tudást adtak át a képzésen, és ezt a szónak a legnemesebb értelmében tették. Már azt tervezem, hogy a jövőben a cégünkben dolgozó kollégáimat is beíratom a tanfolyamra, mert ez egyénileg és a cég szempontjából is előrébb visz” – értékelte a tavalyi képzést a Bonaventura Gold Kft. a prémiumkategóriás Primus ásványvizet gyártó vállalkozás ügyvezetője, Regőczi László.

A MOSZI legutóbb 21 bizonyítványt osztott ki a szikvízkészítőknek.

akadmin