A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

Tíz ok, amiért hagyományos vegytisztítóba járok

00

1.

Mert családiasabb a hangulat, már a második alkalomnál a nevemen szólít a mosodás, a harmadiknál pedig már a gyerekekről beszélünk…

 

2.

Lelkesedés, odaadás és alázat sugárzik a mosoda tulajdonosából, aki mindenben a vevő kegyét keresi, nem pedig a változatos lehúzási lehetőségeket.

 

3.

Sokkal jobban figyelnek a kuncsaft szennyesére, mint a nagyüzemi mosodákban, és ez a többlet bármilyen öblítőnél több szépséget ad a ruháknak.

 

4.

Olyan a mosodai hangulat, mint a szomszédos kisboltban: mindenki ismer mindenkit.

 5.

Ha külön kívánságom van, mit például, hogy lehet-e bio-mosószereket használni, akkor a következő alkalommal már fel is készülnek a mosodában erre a kérésre is.

 

6.

A mosodai szolgáltatás mellett a tulajdonosok mindig figyelnek a kuncsaft kényelmére is.

 

7.

A gyereksarok hatalmas ötlet volt, mintha egy külön bébiszittert alkalmaztak volna…

 

8.

Ha összeadom az árakat, akkor majdhogynem olcsóbban jövök ki, mintha beruháznék egy mosógépre, és vizet, villanyt, mosószert nem kímélve mosnék hetente.

 9.

Szeretem az olyan üzleteket, ahol apáról fiúra száll a tudás, az ipar minden területén a kisvállalkozásokat támogatom a multik helyett.

 10.

A kis mosodában garanciát kapok minden műveletre, ha lenne is valami károm, azt rögvest megtérítik, de erre – mondanom se kell – még nem volt szükség.

akadmin