A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Új fórum, új lehetőség, újszerű megközelítés

A minél közvetlenebb kapcsolatok kialakítása és a folyamatosan ápolandó viszony fenntartása miatt a MOSZI Országos Kozmetikus Ipartestület úgy döntött: nem egy, hanem több alkalmat teremt arra, hogy a szépségipari cégek és a cégek termékeit felhasználó szakemberek találkozzanak.

Ennek köszönhetően a „Szépség kívül-belül” cím alatt futó, októberre tervezett kozmetikus kongresszus elmarad, és helyette az éves szakmai klubnapjainkra koncentrálunk.

Partnereink, legyenek cégek képviselői vagy éppen egy-egy terület avatott ismerői, kitüntetett helyet kapnak a szervezet formális és informális kapcsolatrendszerében, ezért mostantól őket is várjuk és elvárjuk a rendszeres, havi találkozóinkra.

A klubnapokon a kiállítók bemutatkozási és prezentációs lehetőségei számtalan, a nagyobb rendezvényekre nem jellemző, személyreszabott promotálási akcióknak is helyet bíztosíthatnak.

Ugyanez igaz az előadókra is: szükségünk van az egyes területek avatott ismerőinek tudására; a magyar kozmetikusoknak szükségük van arra, hogy naprakész és innovatív ismeretekkel rendelkezzenek. A klubnapok prezentációs formái és üzenetközvetítési eszközei ráadásul messze túlmutatnak egy grandiózusabb rendezvény előadási lehetőségein, és a mi szakmánkban is elengedhetetlenül fontos személyreszabott tudás-átadás kerülhet a középpontba.

Ez fontos és kiemelt cél – hiszünk a személyes kapcsolatokban, a tudás-átadás közvetlen formáiban.

Úgy véljük, hogy az idei kongresszus és szakkiállítás elmaradása, és az új tematika alapján felépített fórumok létrehozása sokat segíthet abban, hogy a szépségipari szakemberek szoros és hasznos kapcsolatokra tegyenek szert.

A klubnapok időpontjairól és a részletes programtervezetről hamarosan itt, a MOSZI weboldalán tájékozódhatnak.

akadmin