A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Újabb klubnap, újabb előadások, újabb ismeretek

ck01

Nagyszámú érdeklődő előtt tartotta meg II. Kozmetikus Klubnapját a MOSZI Kozmetikus Ipartestület. A MOSZI székházában lezajlott ingyenes rendezvény első részében Tóth Gábor táplálkozás kutató tartott előadást, majd Janicsek Magdi aranykoszorús kozmetikus mester következett, aki „Green Peel®, az eredeti gyógynövényes mélyhámlasztás” című elméleti és gyakorlati szinpóziumán kínált fel új ismereteket a kozmetikus vendégeknek.

„A szakmai találkozók népszerűsítése, valamint a közös tanulás élményének fontossága miatt a MOSZI részvételi díj nélküli kozmetikus klubnapot rendez február 16-án, délután 5 órakor a MOSZI központi épületében” – szólt az esemény meghívója, és ehhez mérten igencsak sokan ellátogattak az ebben az évben már második alkalommal megtartott kozmetikus klubnapra (az első rendezvényről írott cikkünk itt olvasható).

02

A rendezvény első részében Tóth Gábor táplálkozás kutató, élelmiszeripari mérnök az élelmiszeripar és az egészség közötti kapcsolatról tartott előadást; különös tekintettel azokra a kérdéskörökre, amelyek a kozmetikusokat is érintik. Így szó esett a misztikus E-számokról, az élelmiszer-előállítási kulisszatitkokról, az agyafúrt marketingstratégiákról; az előadó plasztikus módon közvetítette azokat az ismereteket, amelyeket a kozmetikusok, a kozmetikus tanulók is hasznát veszik munkájuk/tanulmányaik során.

00

Az izgalmas elemzés után kezdődött a „Green Peel®, az eredeti gyógynövényes mélyhámlasztás” című elméleti és gyakorlati előadás, amelyet Janicsek Magdi aranykoszorús kozmetikus mester tartott a vendégeknek. A Dr. med. Christine Schrammek márka kizárólagos magyarországi forgalmazója beszámolt a képviselt cég hámlasztó kezeléseinek részleteiről, azok fejlesztéseiről, a több mint 50 országában jelen lévő professzionális világmárka eredményeiről és ajánlatairól.

01

„A gyógynövényes keverék mennyiségének változtatásával mindig az adott bőrtípus igényeihez igazodva lehetővé válik, hogy egyéni kezelési terveket tudjunk összeállítani” – hangsúlyozta az előadó, aki a különleges és egyedülálló eljárás, és annak látványos hatását gyakorlati bemutató keretében is prezentálta.

montazs

 

akadmin