A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. január. 17.

Vasárnap „körmöscsata” a MOSZI-ban

01

Post By RelatedRelated Post

Az egyik nagy múltú és magas presztízsű magyar szépségszakmai viadal indul ismét útjára: a MOSZI Országos Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő Ipartestület Háziversenyét rendezik meg vasárnap az ipartestület székházában reggel 10 órától.

A több éves kihagyás után újjászülető rendezvény remek alkalom a versenyszezonra való felkészülésre, a kapcsolattartásra és a tapasztalatcserére.

“A versenyre 18 körömépítő és 15 lábápoló adta le a nevezési lapját, úgyhogy mindenképp látványos és rangos küzdelemre lehet számítani” – nyilatkozta a szepszakmak.hu-nak Végh Zsuzsanna, a MOSZI ügyvezető igazgatója.

A kezdeményezők szerint a távlati célok elősegítését is szolgáló verseny kiváló lehetőséget biztosít majd arra, hogy a MOSZI égisze alatt dolgozó szakemberek naprakészek és jól tájékozottak legyenek, tapasztalatot és rutint szerezzenek, bátorságot és erőt gyűjtsenek, vagyis kézhez kapjanak minden olyan eszközt, amelyek birtokában sikeresen szerepelhetnek a magyar és nemzetközi versenyeken.

Az elnökség nem titkolt célja az sem, hogy a háziverseny a decemberi Budapest Europe Cup 2015. egyik fontos és kihagyhatatlan tréningállomása legyen, ahol a szakmabeliek kontrollált és erős mezőnyben tudják felméri saját tudásukat, és ennek tudatában jelölhetik meg a következő hónapok legfontosabb teendőit.


 Klubnapok is újratöltve

A MOSZI körömépítői és lábápolói újraindították a „Körmös Klubnapokat” is. Az előadássorozat első epizódjáról, a legutóbbi körmös rendezvényről itt olvashatnak.

 

 

akadmin