A Magyar Országos Szakmai Ipartestület információs oldala | 2018. február. 23.

WOW!!! ILYEN MÉG TÉNYLEG NEM VOLT!!!

ck10000

Post By RelatedRelated Post

A Budapest Open Europe Cup 2015 az ország legnagyobb presztízsű szépségipari világversenye, szakkiállítása és vására, ahol a fodrász, sminkes és körmös szakma krémje találkozhat egymással, ismerkedhet meg a legújabb trendekkel és mérheti össze tudását. December 6-án ott lesz mindenki, aki számít. Ha ön a szépszakmák képviselője és szeretne versenyezni, esetleg kiállítónak jelentkezne, mutatjuk, mit kell tennie!

Mivel az esemény a MOSZI 25 éves születésnapja is egyben, a látvány, a hangulat, a show minden elemében méltó lesz a Magyar Országos Szakmai Ipartestület negyedévszázados jubileumához.

belso_ck

Több mint 40 méteres kifutón több mint száz modell vonul majd fel a különböző bemutatók, showműsorok keretében, pazar koreográfiával, egyedülálló hang- és fénytechnika kíséretében. Az arénában sok száz versenyző méri össze tudását, miközben csak a legjobb minőségű termékekkel érkeznek majd a kiállítók.

Aki fodrász, kozmetikus, sminkes, körmös szakember, csakis profitálhat majd december 6-án a Sport11 Sport- és Rendezvényközpontban (1112 Budapest – Kánai út 2.), a MOSZI és a szépszakmák ünnepén.

A színpadi showműsorok, szemináriumok és bemutatók mellett nemzetközi és hazai sztárfellépők is színesítik a programot. Egy nevet máris elárulhatunk: a nap egyik sztárvendége Varga Viktor!

Ha a versenyek felől érdeklődik, ide kattintva az összes versenykiírást megtalálja – részleteket a nevezésről, szabályokról, lebonyolításról.

 

Ha pedig kiállítóként venne részt a MOSZI születésnapján, a következő elérhetőségeken érdeklődhet:

1074 Budapest, Hársfa u. 12.,

+36 1 321 2803 +36 1 321 2857 +36 1 321 2399

fodrasz@moszi6.hu

Személyesen a rendezvény főszervezőjénél:

Dányi András +36 70 381 6129

www.szepszakmak.hu

Ünnepeljen a MOSZI-val, ünnepeljen velünk december 6-án, mert aki számít, ott lesz – aki ott lesz, számít!

 

akadmin